ANÀLISI

Griezmann es queda...

Actualitzat

El Barça té al cap el caprici d'Antoine Griezmann des de fa temps. Amb Messi, Suárez, abans Neymar i ara Dembélé, el Barça el necessita? Segurament no, però Griezmann és un jugador d'un talent descomunal i un treballador incansable. Fitxar Griezmann no té cap risc, és un jugador que encaixa des del primer minut amb Valverde, i això ja és una garantia d'èxit per apostar pel fitxatge. A més, el preu de 100 milions és assequible per un talent com el seu.

Griezmann ja ha festejat amb el Manchester United; van tenir una relació de parella i van trencar. Griezmann es va deixar estimar i es va fer valer encara més a l'Atlètic de Madrid. Ara està sortint amb el Barça, però encara dubta de si serà la seva parella definitiva.

Ens queda un mes per parlar de Griezmann; l'1 de juliol la seva clàusula passa de 200 a 100 milions. Ja estava tot fet, ja estava tot parlat i pactat, fins i tot Messi l'havia beneït, però Griezmann, ara, s'ho repensa i no vol deixar la seva nòvia de sempre.

I és que l'amor ho pot canviar tot, et pot fer tornar boig, i Erika Choperena, la dona de Griezmann, es va afegir als càntics de celebració de "Griezmann, queda't" quan es va celebrar el títol de la Lliga Europa. Potser el Barça ha subestimat la dona de Griezmann, i el que pensi la senyora Griezmann no es pot subestimar, perquè Antoine sempre ha dit que ella és "la cap".

A partir d'aquí, Instagram ens va traslladar la imatge bucòlica de Griezmann fent un petó a la Copa. El Wanda Metropolitano el va xiular contra l'Eibar, Godín va fer callar els aficionats, Gabi va demanar-li que es quedés i l'Atlètic de Madrid està disposat a fer un esforç per retenir-lo.

Només una foto de Simeone amb Griezmann que digui "es queda" seria definitiva, o potser no?  Es queda o no es queda? De moment s'està "quedant" amb nosaltres i ara mateix tot apunta que es queda i que està a punt de dir "Lo siento, me he equivocado, no volverá a ocurrir". Segurament que Erika, la seva dona i qui li organitza la vida, ja deu haver pres una decisió i Griezmann, altre cop, li farà cas.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut