Gran final de la Copa Enigmàrius 2021, a "El matí de Catalunya Ràdio", des de la Fundació Catalana de l'Esplai

Gran final de la Copa Enigmàrius 2021, a "El matí de Catalunya Ràdio", des de la Fundació Catalana de l'Esplai

Aquest divendres, els finalistes de l'"Enigmàrius", el concurs de mots impulsat per Màrius Serra, han disputat la fase final des de la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai) i la guanyadora ha estat Guillermina González Bosch, de les Franqueses del Vallès

Aquest any, la final de l'"Enigmàrius", de Màrius Serra, que s'emet dins el programa "El matí de Catalunya Ràdio", s'ha disputat des de Fundesplai, al Prat de Llobregat, amb l'assistència d'una cinquantena de participants. Guillermina González Bosch, de les Franqueses del Vallès, ha resultat la guanyadora d'aquest edició.

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius hi ha hagut l'actuació musical de Joan Garrido, que ha interpretat "Els àngels", versió de l'èxit de Robbie Williams que apareix al disc de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, i el clàssic nadalenc "Let it snow".

A més, Elisenda Pineda ha fet un recorregut per l'exposició "Menja, actua, impacta", una mostra temàtica sobre el futur de l'alimentació al nostre planeta. També han parlat amb Carles Xifra, director de l'exposició i director d'Innovació i Continguts de Fundesplai, entitat recentment guardonada amb una Creu de Sant Jordi per la seva contribució en l'educació en el lleure d'infants i joves i per la tasca professional que duu a terme amb diversos col·lectius i en entorns vulnerables.

A més, "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", amb Quim Morales, Joel Díaz i Charlie Pee, també s'ha traslladat a Fundesplai amb tot l'equip del programa per fer un especial des d'allà.

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio". Cada dia Màrius Serra planteja un enigma verbal basat en un doble sentit que cal desxifrar i respondre amb una sola paraula.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut