Màrius Serra i l'Enigmàrius
Màrius Serra

Gran final de la Copa Enigmàrius 2021, a "El matí de Catalunya Ràdio", des de la Fundació Catalana de l'Esplai

Aquest divendres, a les 11.00, els finalistes de l'"Enigmàrius", el concurs de mots impulsat per Màrius Serra, es disputaran la fase final des de la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai (Fundesplai)

Aquest any, la final de l'"Enigmàrius", de Màrius Serra, que tindrà lloc divendres a les 11.00 en el programa "El matí de Catalunya Ràdio", es farà des de Fundesplai, al Prat de Llobregat.

Durant la festa de la gran final de la Copa Enigmàrius, hi haurà l'actuació musical de Joan Garrido que interpretarà "Els àngels", versió de l'èxit de Robbie Williams que apareix al disc de La Marató de TV3 i el clàssic nadalenc "Let it snow".

Abans, a les 10.40, Elisenda Pineda farà un recorregut per l'exposició "Menja, actua, impacta", una mostra temàtica sobre el futur de l'alimentació al nostre planeta. Amb  Carles Xifra, director de l'exposició i director d'innovació i continguts de Fundesplai, entitat recentment guardonada amb una Creu de Sant Jordi per la seva contribució en l'educació en el lleure d'infants i joves i la seva tasca professional que duu a terme amb diversos col·lectius i en entorns vulnerables.

A més, "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", amb Quim Morales, Joel Díaz i Charlie Pee, es traslladarà també a Fundesplai amb tot l'equip del programa per fer un especial des d'allí.

L'"Engimàrius" es fa de dilluns a divendres, dins d'"El matí de Catalunya Ràdio". Cada dia Màrius Serra planteja un enigma verbal basat en un doble sentit que cal desxifrar i respondre amb una sola paraula.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut