Laura Rosel
Laura Rosel
DIMARTS, A LES 8.10

Gonzalo Boye , Andreu Van den Eynde i Olga Tubau, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimarts 5 d'abril, el programa dirigit i presentat per Laura Rosel estarà molt pendent del que passi a la Gran Sala del Tribunal de Justícia de la Unió Europea a Luxemburg, on tindrà lloc la vista oral on es debatrà el futur de les euroordres dels polítics catalans a l'exili. Els advocats Gonzalo Boye i Andreu Van den Eynde en parlaran a partir de les 8.10.

Els temes judicials tindran continuïtat a l'edició de demà d'"El matí de Catalunya Ràdio". A les 09.05, Domènec Subirà, periodista de Catalunya Ràdio, introduirà el seu llibre "Causa oberta a la justícia", on 9 advocades i advocats, sense embuts ni enganys, donen el seu punt de vista sobre les febleses i debilitats del que es coneix per justícia. Durant l'entrevista hi haurà una trucada a Olga Tubau, advocada que ha participat en el llibre. 

Finalment, a les 09.35, el programa farà diverses connexions per parlar dels Jocs Olímpics d'Hivern 2030, amb Judit Gisbert, alcaldessa de Solsona; Ivan Sánchez, alcalde de Berga, i Mònica Sanjaume, alcaldessa de Ribes de Fresser. 

 

Anar al contingut