Videojocs gratuïts per alleugerir el confinament
De "Normal Club" a "Steam", tres propostes per aïllar-nos del coronavirus i gaudir davant la pantalla
Videojocs gratuïts per alleugerir el confinament
#JoEmQuedoACasa

Videojocs gratuïts per alleugerir el confinament

De "Normal Club" a "Steam", tres propostes per aïllar-nos del coronavirus i gaudir davant la pantalla

Albert Murillo
Videojocs per alleugerir el confinament

Aquesta difícil situació mundial ha fet que algunes editores i desenvolupadores de videojocs ofereixin alguns dels seus productes de forma gratuïta durant un temps.

1. Comencem la llista amb Normal Club, dels igualadins Cubus Games, editat per a iOs i Android. Normal Club és una aventura d'investigació en la qual formaràs un equip de tres membres del "West C. High School Competitive Paranormal Investigation Club" per tal d'investigar fenòmens paranormals a la ciutat de Buckcreek. Els creadors d'aquesta aventura en format interactiu han assegurat, a més, que tots aquells que passin una captura de pantalla amb el trofeu final del joc tindran un codi per a descarregar-se de forma gratuïta una altra de les seves creacions.

 


Una de les empreses de videojocs més importants a nivell mundial és Ubisoft, i ells han estat dels primers a reaccionar per oferir videojocs durant un temps de forma gratuïta a través d'aquest enllaç.

2. Child of Light és un videojoc creat l'any 2014 per totes les plataformes de l'època i que ara fa dos anys també va sortir per a la Nintendo Switch.

 

En aquest joc portem el control d'Aurora, una nena que apareix en una terra mítica i desapareix de casa seva. Per tornar-hi, ha de recuperar els estels, el sol i la lluna, que han estat robades per la Reina de la Foscor. Cada setmana, Ubisoft actualitza la llista dels videojocs gratuïts.

3. Per últim, també és interessant poder passejar per una de les plataformes de PC, Mac i Linux de més èxit: Steam.

Encara que aquesta empresa és distribuïdora i no pot abaixar els preus de videojocs que ells no han creat, sí que és una de les botigues més extenses actualment. Cada dia hi ha videojocs amb descomptes i tenen tot un apartat de videojocs gratuïts "free to play" que no s'han de confondre amb els dos exemples anteriors, ja que aquests tipus de videojocs poden contenir compres dins de l'aventura.

I si ja t'has passat tots els videojocs, et recomanem que facis un cop d'ull a altres propostes per aprofitar el temps a casa!

 

Anar al contingut