La periodista Gemma Nierga en una imatge d'arxiu
La periodista Gemma Nierga en una imatge d'arxiu
Temporada 2017-2018

Gemma Nierga diu "sí" a Catalunya Ràdio

La periodista torna a fer ràdio en català com a col·laborada del programa "El suplement" després de més de 30 anys a la cadena Ser.

Actualitzat

Gemma Nierga formarà part de la gran família de Catalunya Ràdio com a col·laboradora d'"El suplement". La periodista torna a fer ràdio en català després de 30 anys a la cadena Ser. Farà una secció entrevistant personatges poc habituals als mitjans.

Nierga va reconèixer en una entrevista amb Ricard Ustrell que li agradaria treballar a la ràdio o la televisió pública del seu país, i nosaltres estem encantats de fer el seu desig realitat! Podreu sentir la veu de Gemma Nierga cada dissabte a "El suplement".

La seva incorporació a Catalunya Ràdio se suma a la d'Andreu Buenafuente, que també torna a fer ràdio en català després de 13 anys. Buenafuente portarà cada diumenge a "El suplement" la seva característica ironia i sentit de l'humor. També s'incorporarà a l'equip de Ricard Ustrell Jair Domínguez amb una secció al més pur estil Domínguez.

Aquestes noves veus se sumaran a les que ja hi eren aquesta temporada: Antoni Bassas, Joan Ollé, Lluís Gavaldà, Carme Lluveras i molts més! Tot plegat serà a partir del 2 de setembre.

La nova cançó d'"El suplement"

Abans de l'anunci d'aquests destacats fitxatges, "El suplement" escalfava motors per a l'arrencada de la nova temporada. L'equip del programa muntava una gran festa a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera per gravar el videoclip de la seva nova cançó.

Hi van participar Pepet i Marieta, Els Amics de les Arts, Gossos o Judit Nederman. Però els veritables protagonistes van ser tots els oients que s'hi van aplegar! Vam seguir la gravació a través d'un Facebook Live!

Aquestes són només algunes de les novetats de la temporada de Catalunya Ràdio que arrenca dilluns 28 d'agost. Seguiu atents al nostre web, l'app i les nostres xarxes socials perquè tenim preparades moltes més sorpreses.

Anar al contingut