Fuentes omple l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la URV amb "Problemes domèstics"

Un centenar d'alumnes han passat per l'Aula 1.1 de l'Escola Universitària de Turisme i Oci de la URV per per participar en directe al programa "Problemes domèstics", de Manel Fuentes, dins la gira "Problemes domèstics: honoris causa 2".

Actualitzat

Manel Fuentes ha fet el seu particular i àcid repàs de l'actualitat davant dels estudiants de Turisme de la URV i ha entrevistat dalt l'entarimat Joan Reig. El bateria i veu d'Els Pets ha parlat del nou disc de Mesclat, que sortirà d'aquí a uns deu o quinze dies. Sense ervelar gaires secrets, també ha explicat que començaran una gira a principis de novembre. Reig, que compagina la música amb l'ofici de pagès, també està preparant un espectacle que es dirà "Refugi" i que vol donar a conèixer el patrimoni de la cançó catalana al públic més jove. Així, farà versions de cantautors i grups catalans de la segona meitat del segle XX.
A part de tenir Joan Reig com a convidat, Fuentes també ha entrevistat via telefònica el president del PPC, Daniel Sirera. Per la seva banda, el copilot de ral·lis Luis Moya ha explicat la seva experiència de creuar l'estret de Gibraltar nedant.
La participació dels estudiants de l'Escola Universitària de l'Escola de Turisme i Oci de la URV durant l'emissió de "Problemes domèstics" ha sigut intensa. Abans de començar el programa, Manel Fuentes ha parlat amb els estudiants i els ha demanat que preparessin preguntes per a Joan Reig. Un dels alumnes també s'ha sotmès al test "Honoris causa", amb preguntes d'actualitat.
"Problemes domèstics: honoris causa 2"
"Problemes domèstics: honoris causa 2" és la segona gira de Manel Fuentes per les universitats catalanes i té com a objectiu convertir els futurs professionals catalans en còmplices de la realitzacio de "Problemes domèstics". "Problemes domèstics" s'emet de dilluns a divendres, a les 12 del migdia, a Catalunya Ràdio.

Anar al contingut