Fiona Amargós serà la nova prescriptora jove a iCat
Fiona Amargós serà la nova prescriptora jove a iCat

Fiona Amargós serà la nova prescriptora jove a iCat

Fiona Amargós ha estat seleccionada entre 70 joves que van enviar la seva candidatura al concurs organitzat per iCat i l'Institut Català de les Empreses Culturals com a nova prescriptora cultural del programa "Els experts" d'iCat

Actualitzat

El concurs convocat a finals de setembre per iCat i l'Institut Català de les Empreses Culturals per trobar un/a jove periodista cultural per a l'emissora radiofònica ja té guanyadora: Fiona Amargós ha estat escollida d'entre les 70 candidatures rebudes d'entre els membres de la comunitat Escena 25.

A partir del mes d'octubre i fins al juliol de 2022, aquesta jove actriu i cantant de 19 anys  serà la responsable d'una col·laboració setmanal en el marc del programa "Els experts", que dirigeixen Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal. En el seu espai, que tindrà una durada d'entre 5 i 10 minuts, recomanarà propostes culturals i musicals –concerts i actuacions musicals, obres de teatre, discs, llibres, ... – que, al seu parer, puguin interessar un públic jove. Entre aquestes propostes hi haurà, també, els espectacles i concerts que s'ofereixen des de la plataforma Escena 25 als i les joves de 18 a 25 anys inscrits.

Fiona Amargós, entre altres, col·labora amb Canal Malaia, ha estat directora i dramaturga de "Protagonistes, el musical" i ha participat com a actriu a diversos curtmetratges. Ha estat escollida en base a l'espontaneïtat, l'expressivitat i el coneixement de l'actualitat cultural de Catalunya que va mostrar en les diferents fases del concurs. Amargós serà la tercera prescriptora jove d'iCat, després del pas pel programa de Joan Pol Alcaraz i de Pau Barbarà en diferents temporades.

Aquesta col·laboració entre l'Institut Català de les Empreses Culturals, del Departament de Cultura, i iCat, que té com a objectiu fomentar el coneixement i l'accés a la cultura entre les persones joves, s'afegeix a altres iniciatives conjuntes que inclouen, entre altres, el programa "El Camerino 'Escena 25" i la selecció d'un tema inèdit d'un grup o solista català perquè sigui la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya 2022.

 

iCat.cat

escena25.cat

icec.gencat.cat

Anar al contingut