Experiència iCat a la festa d'inauguració de l'Skate Love Barcelona

Els oients del canal de música i cultura poden aconseguir invitacions per a dues persones per assistir a la festa d'inauguració de la tercera edició del festival internacional de música sobre rodes, el divendres 14 de setembre, a les 20.00, a La Carpa del Poble Espanyol de Barcelona. 

Skate Love Barcelona

iCat, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio, ofereix la possibilitat d'assistir a la festa d'inauguració de l'Skate Love Barcelona per a dues persones, el divendres 14 de setembre, a les 20.00, a La Carpa del Poble Espanyol. L'Skate Love Disco convertirà l'espai en una pista de patinatge amb dj's punxant sessions de funk, soul, R&B, hip hop, House i goove.   

La tercera edició del festival internacional de música sobre rodes omplirà Barcelona de patins clàssics el dies 14 i 15 de setembre amb noves activitats i tallers que impartiran grans noms de l'escena roller internacional.

Participar en les experiències és gratuït per als oients d'iCat. Les invitacions es podran aconseguir a través del web del canal, a la pàgina ExperiènciesiCat.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Instagram.com/icatfm