Èxit d'audiència de l'estrena de "Tor, tretze cases i tres morts"

Els cinc primers episodis d'aquesta sèrie de no-ficció s'han situat entre els continguts més escoltats de Catalunya Ràdio

"Tor, tretze cases i tres morts", la primera sèrie de no-ficció de Catalunya Ràdio, es va estrenar el 4 de juny amb una gran rebuda entre els oients.

Els primers episodis es van situar entre els deu continguts més escoltats de tota l'emissora. La web del programa -amb contingut extra i una entrevista en exclusiva a Carles Porta- va ser de les més consultades de catradio.cat.

Cada dilluns, es publicaran cinc episodis nous sobre el crim més famós del Pirineu. Aquesta setmana, la trama se centra en la mort de Sansa després que un jutge el va declarar amo únic de la muntanya de Tor. Creixen les sospites sobre qui el va matar i les acusacions creuades.

Primer va ser un "30 minuts" i, després, una novel·la que va ser un èxit rotund de vendes. Amb aquest podcast, Carles Porta torna a la investigació que el va fer famós, incorporant-hi un ampli equip de veus i també novetats sobre un assassinat que encara està per resoldre.

Encara no has descobert la història de la muntanya maleïda? Aquí en tens tots els capítols.