Comunicació no verbal, amb Patrycia Centeno
Patrycia Centeno

El discurs polític té dues dimensions, el que es vol dir... i el que realment es diu amb gestos, mirades, postures o fins i tot corbates. La nostra ministra de Metallenguatges Polítics, Patrycia Centeno, se centra en això segon i examina amb lupa la comunicació no verbal a les fotografies d'actualitat. Vingueu mudats.Horari: Dijous, a les 17.00  

Les clavegueres, segons Carlos Enrique Bayo
Carlos Enrique Bayo
Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo és periodista d'investigació, ha estat director del diari Público (2012-2016) i ha sigut corresponsal a Moscou i Washington. Amb ell ens submergim, cada setmana, en els racons més foscos de l'Estat... no el nostre, sinó el del costat.Horari: Dimarts a les 17:00

Tir al plat, amb Pau Arenós
Coberts en un plat
Coberts en un plat

Pau Arenós ataca el tema gastronòmic: tendències, tresors, terrenys de batalla i hedonisme del paladar.Horari: Dimecres alterns, a les 17 h. 

Sala 2, amb Alfons Gorina i Marc Garriga
"Sala 2", estrenes de cinema a "Estat de Gràcia", amb Alfons Gorina i Marc Garriga

Quines estrenes d'aquesta setmana cal anar a veure tant sí com no? Quines són una castanya? Alfons Gorina i Marc Garriga s'avancen a veure-les totes per assessorar-nos l'última hora de cada divendres. I rematem parlant de pel·lícules de tots els temps, que se n'han fet unes quantes i algunes estan prou bé.Horari: Divendres, a les 17 h.

Daixonem la llengua, amb Míriam Martín Lloret
Llengua amb senyera catalana

Amb Míriam Martín Lloret parlem de llengua per explorar les variants dialectals i el català col·loquial amb sentit de l'humor, tenint en compte sempre l'actualitat i les xarxes socials. No apte per a mestretites ni per a gent que no té esperit crític amb la norma.Horari: Dilluns alterns, a les 17 h.

Els Homes Clàssics
Els homes clàssics
Els homes clàssics

Albert Galceran i Pedro Pardo ens expliquen els secrets i les curiositats de la música clàssica (i no tan clàssica) a la seva nova secció.Horari: dimarts, a les 17 h. 

Les enquestes d'Albert Montilla
Micròfon enquesta

Albert Montilla torna al programa i torna a fer el carrer amb les precaucions i proteccions que calguin. Però qui necessitarà protecció sobretot són les persones que entrevistarà. Ironia i agudesa mental amb preguntes sobre l'actualitat i sobre les nostres pròpies contradiccions per posar Catalunya davant del mirall.Horari: Dijous, a les 17 h.

Sans i estalvis, amb Adam Martín
Sans i estalvis, amb Adam Martín

Les claus per menjar millor, practicar esport amb seny i posar en pràctica hàbits saludables, amb Adam Martín.Horari: Dimecres a les 17:30

Anar al contingut