Afers d'Estat

Maiol Roger, Jon Iñarritu, Pepe Colubi, Iu Forn, Sílvia Soler, Xabier Lapitz i Lolita Bosch fiquen cullerada a l'actualitat, cadascú amb el seu estil, durant la primera hora de programa.

De dilluns a divendres, de 16 a 17 h.


 

ÀUDIOS

La crua actualitat, amb Jair Domínguez

JAIR DOMINGUEZ

Jair Dominguez desgrana la seva particular visió de l'actualitat política i social, diu. Ens ho creurem.

Horari: Dijous, a les 17.00

ÀUDIOS

Comunicació no verbal, amb Patrycia Centeno

Patrycia Centeno

El discurs polític té dues dimensions, el que es vol dir... i el que realment es diu amb gestos, mirades, postures o fins i tot corbates. La nostra ministra de Metallenguatges Polítics, Patrycia Centeno, se centra en això segon i examina amb lupa la comunicació no verbal a les fotografies d'actualitat. Vingueu mudats.

Horari: Dimecres a les 17.00

 

 

ÀUDIOS

Les clavegueres, segons Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo és periodista d'investigació, ha estat director del diari Público (2012-2016) i ha sigut corresponsal a Moscou i Washington. Amb ell ens submergim, cada setmana, en els racons més foscos de l'Estat... no el nostre, sinó el del costat.

Horari: dimarts a les 17:00

ÀUDIOS

Abans tot era pitjor, amb Juanjo Sáez

No suporta la nostàlgia i per això en farà una secció. És llest, divertit i absolutament contradictori. El Juanjo Sáez recorda amb tendresa els anys del cassette, dels heavies a la Sagrera i la Heidi, uns dibuixos que l'han fet com és: estrany i entranyable.

Horari: Dilluns, a les 18.30


 

ÀUDIOS

Plat combinat, amb Paula Molés i Pau Arenós

Paula Molés i Pau Arenós

Paula Molés i Pau Arenós ataquen el tema gastronòmic: tendències, tresors, terrenys de batalla i hedonisme del paladar.

Horari: Dimarts, a les 18.30

ÀUDIOS

Futbol sense pilota, amb Pere Escobar

Pere Escobar

 

Pere Escobar explica tots els secrets de la jornada futbolística amb pissarreta i titelles de dit, si cal, perquè aquí no som allò que se'n diu experts. 

Horari: Dilluns a les 17.00

ÀUDIOS

Control d'emissions, amb Nia Sanjuan

Nia Sanjuan, experta del sector audiovisual i directora de formats televisius, analitza el què i el com de la setmana a la televisió.

Horari: Dimecres, a les 18.30

ÀUDIOS

Motors a punt, amb Josep Lluís Merlos

Josep Lluís Merlos

Josep Lluís Merlos desgrana tota l'actualitat de motor i mobilitat.

Horari: Dimecres, a les 18.00

 

ÀUDIOS

M'importa un rave, amb Adam Martín i David Olivares

L'"Estat de Gràcia" es preocupa per la salut dels seus súbdits, però també perquè no els prenguin el pèl amb tant de tofu i llet d'espelta. Per analitzar-ho tot plegat, cada setmana, tindrem el ministre d'Alimentació Saludable, Adam Martin, a qui li plantarem al davant el ministre de Massa Tonteria Porteu Amb Tanta Quinoa, David Olivares.

Horari: Dijous, a les 18.35 

ÀUDIOS

La doble vida, amb Gina Tost

Gina Tost

Un viatge a la nostra vida paral·lela: Internet. Instagram, Twitter, Facebook, Youtube... Tot aquest submón on ens capbussem cada cop que una reunió se'ns fa massa llarga o un dinar se'ns fa massa tediós i agafem el mòbil per fugir-ne. Els vídeos virals que més ens atrapen, els gifs que ens fan morir de riure... Tot explicat per ella, la Gina Tost, que viu, com ja podeu suposar, més allà dins que aquí fora.

Horari: Dimarts a les 18.30

ÀUDIOS

Les coses de la Virgili

Montse Virgili

Difícil explicar què passa a la secció de Montse Virgili, si és que necessiteu encasellar-la en algun lloc. Música, llibres, cinema, rècords i personatges il·luminats pel llamp de les bones idees.

ÀUDIOS

Cançons contra la dictadura, amb Montse Virgili

Montse Virgili és membre del "ganivet" de redacció de l'Estat de Gràcia i, dins d'aquest ganivet, s'ocupa del departament de músiques rebels. Coneix perfectament totes les músiques que serveixen com a arma per lluitar contra certes dictadures que ens poden passar desapercebudes, com la dictadura que diu que has de ser negre per fer blues, que no pots fer bona música amb el teu pare o mare, o que el reggaeton és l'única opció musical quan arriba l'estiu.

Horari: Divendres a les 18 h

 

 

 

ÀUDIOS

Històries de la història, amb Jordi Creus

Diverses portades de la revista "Sàpiens". (Foto: ACN)

Diverses portades de la revista "Sàpiens". (Foto: ACN)

Jordi Creus, editor de "Sàpiens", rescata els episodis i els personatges més fascinants de la història. Secció basada en fets reals i comprovats.

Horari: Dijous, a les 18.00

ÀUDIOS