Sala 2

"Sala 2", estrenes de cinema a "Estat de Gràcia", amb Alfons Gorina i Marc Garriga

Quines estrenes d'aquesta setmana cal anar a veure tant sí com no? Quines són una castanya? Alfons Gorina i Marc Garriga s'avancen a veure-les totes per assessorar-nos l'última hora de cada divendres. I rematem parlant de pel·lícules de tots els temps, que se n'han fet unes quantes i algunes estan prou bé.

Estat desgràcia

Mal de molts, consol de tots. Quina és l'anècdota més humiliant de la vostra vida?

Mal de molts, consol de tots. Quina és l'anècdota més humiliant de la vostra vida? Quina és la història immortal que repetiu als sopars amb amics? La realitat supera la ficció i té molta més mala llet. Omplim una piscina olímpica de draps bruts i ens hi llancem de cap amb Tomás Fuentes i Ignasi Taltavull en aquesta salvatge teràpia col·lectiva.

Tir al plat

Pau Arenós

Pau Arenós

Pau Arenós ataca el tema gastronòmic: tendències, tresors, terrenys de batalla i hedonisme del paladar.

 

ÀUDIOS

Afers d'Estat

Maiol Roger, Jon Iñarritu, Pepe Colubi, Iu Forn, Sílvia Soler, Xabier Lapitz i Lolita Bosch fiquen cullerada a l'actualitat, cadascú amb el seu estil, durant la primera hora de programa.

De dilluns a divendres, de 16 a 17 h.


 

ÀUDIOS

Comunicació no verbal, amb Patrycia Centeno

Patrycia Centeno

El discurs polític té dues dimensions, el que es vol dir... i el que realment es diu amb gestos, mirades, postures o fins i tot corbates. La nostra ministra de Metallenguatges Polítics, Patrycia Centeno, se centra en això segon i examina amb lupa la comunicació no verbal a les fotografies d'actualitat. Vingueu mudats.

Horari: Dimecres a les 17.00

 

 

ÀUDIOS

Les clavegueres, segons Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo

Carlos Enrique Bayo és periodista d'investigació, ha estat director del diari Público (2012-2016) i ha sigut corresponsal a Moscou i Washington. Amb ell ens submergim, cada setmana, en els racons més foscos de l'Estat... no el nostre, sinó el del costat.

Horari: dimarts a les 17:00

ÀUDIOS

Control d'emissions, amb Nia Sanjuan

Nia Sanjuan, experta del sector audiovisual i directora de formats televisius, analitza el què i el com de la setmana a la televisió.

Horari: Dimecres, a les 18.30

ÀUDIOS