Roger de Gràcia i el seu Estat arriben a la cinquena temporada! Aquest és un Estat una mica totalitari perquè du el nom del seu president, però simpàtic i amable com ell. El seu gabinet té destacats ministres, i a l'oposició, també hi té algú que li busca les pessigolles. L'escoltem de dilluns a divendres, de 16 h a 18 h.

A primera hora, l'"Estat de Gràcia" fa una ullada a l'actualitat amb la mirada aguda i singular de Juanjo Sáez, Maria Sherman i Adam Martin i amb la col·laboració puntual d'autèntics "killers" de l'àrea, com Maiol Roger, Manel Lucas, Arturo Puente, Sílvia Soler, Lolita Bosch, Iu Forn i Joel Díaz.

Roger de Gràcia

La segona hora del programa és la de la mirada de fons, amb dos col·laboradors clàssics: Patrycia Centeno, amb la seva anàlisi de la comunicació política no verbal, i Carlos Enrique Bayo, que guiarà els oients cada setmana per les clavegueres de l'Estat. El seu, no el nostre.

L'"Estat" compta amb col·laboradors habituals com Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, amb el seu "Estat Desgràcia", Míriam Martín Lloret, que ens vol fer estimar una mica més la llengua catalana, Pau Arenós, que ens porta els millors plats i les millors recomanacions, Alfons Gorina i Marc Garriga, amb la seva crítica de sèries i les pel·lícules, i els "coolhunters" de TV3 Serapi Soler i Patrick Urbano, que ens il·lusttren sobre què està de moda al país i què no caldria que ho estigués gens.

Per rematar la jugada, aquest any s'incorporen a l'equip els "Homes clàssics", Pedro Pardo i Albert Galceran, per endinsar-nos de manera bogíssima en la música d'abans, i també David Olivares, que cada dia remata el programa en la seva línia d'esbojarrament particular. Amb tot això i alguna sorpresa més, queda inaugurada la cinquena temporada de l'"Estat de Gràcia". Que Déu ens agafi confessats!

Anar al contingut