Paula Molés
Paula Molés
DIUMENGE, A LES 13.05

Especial Sant Jordi, amb els millors llibres sobre gastronomia i cuina, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Aquest diumenge, 17 d'abril, a les 13.05, "Un restaurant caníbal a Berlín" vol recomanar els millors llibres sobre gastronomia i cuina per a aquest Sant Jordi. Per aquest motiu, visita el llibreter de referència del programa, Nacho Borraz, a la llibreria La Central del Raval de Barcelona.

Entre les recomanacions de Nacho Borraz a "Un restaurant caníbal a Berlín" hi ha "Dones ramaderes", d'Inés Butrón; "La guía maestra del vino", de Wine Folly; "La ciència de la microbiota", de Cristina Sáez i la Fundació Alícia; i "Juli Soler que estás en la sala", d'Oscar Caballero 

Un dels que també serà un dels grans llibres d'aquesta diada és "Cuina! o barbàrie", de la cuinera Maria Nicolau. Convidada al restaurant caníbal, parlarà de la que considera la cuina veritablement important, la que es fa a les cases cada dia. El seu és un llibre ple d'històries personals, de reflexions, de receptes i dels perquès darrere d'aquestes elaboracions. Un crit d'alerta que interpel·la i sacseja per fer entendre que cuinar és un acte de gran transcendència.  

Paula Molés també parlarà amb Fina Comas, advocada de professió i gran amant de la cuina. Una passió que plasma al seu blog "CuinaCinc", amb 10 anys d'història, i també als seus llibres. L'últim és "El llibre del bacallà", un llibre deliciós sobre la història i la importància d'aquest peix, que està farcit de receptes clàssiques com els bunyols o el bacallà a la llauna, i d'altres menys conegudes com els macarrons amb bacallà i allioli suau.  

"Un restaurant caníbal a Berlín" també repassarà l'actualitat de la setmana, descobrirà el so del Salvador Garcia-Arbós i farà venir gana amb l'especialitat del restaurant Prodigi de Barcelona. 

 

Anar al contingut