Fora caixes
Fora caixes

Un podcast que no és un podcast. L'"Entre caixes" surt de l'estudi per saber què passa "Fora caixes", o sigui, fora de l'escenari.

Passar notes
Passar notes

Un podcast quinzenal on la Carme Canet i en Bernat Reher donen veu a projectes escènics de nova creació d'alumnes d'instituts i escoles de teatre. I dialoguen amb creadors consolidats que els escoltaran i compartiran junts la seva passió per les arts escèniques, en qualsevol dels seus àmbits.

Entredós
Entredós

Tres preguntes fetes per un professional a un altre professional, que, alhora, la setmana següent li farà a un altre, i aquest la següent setmana a un altre, i així anirem trenant aquesta cadena de sector. 

La prèvia
La prèvia

Quan els espectacles encara s'estan coent, nosaltres ens colem en un espai entre caixes, per parlar, abans que entrin a escena, amb actors, directors, autors, tècnics, productors... Ells hi tenen molt a dir!!

Acotacions
Acotacions

Una secció en què els artistes i tècnics d'un espectacle recomanen cultura, llibres, pel·lícules o altres funcions que han vist o que coneixen

Sempre la llum
Sempre la llum

Aquesta secció també manlleva el títol d'un llibre, i també de Ricard Salvat (ens va ensenyar tantes coses!). I la llum ens la posarà la poesia. La poesia arreu, a la vida, als carrers, a la música, als paisatges, als llibres, volem trobar poesia i explicar-vos-la, o dir-vos-la, o recitar-vos-la. Cada dia serà diferent, però serà poesia.

Visita d'obres
Visita d'obres

Descobrirem aspectes de l'edifici o espai que acull l'obra. Arquitectura, història, anècdotes... i potser fantasmes que són dins les quatre parets del teatre

Twin Peaks
Twin Peaks

Voleu saber què fan els nostres artistes quan no són a l'escenari? Fins i tot quan no són al teatre? Nosaltres els proporcionarem un micròfon i ells ens ho explicaran.

Flexta esquerra
Flexta dreta
Tots
To be or not to be
To be or not to be

Sotmetrem algú de l'àmbit escènic al nostre qüestionari particular. Qui serà? Aquesta és la qüestió...

Anar al contingut