"Entre caixes" arriba als 200 programes

Avui, a les 23.00, "Entre caixes", l'espai setmanal d'iCat dedicat a les arts escèniques a Catalunya, emetrà la seva edició número 200.

Actualitzat

Des de fa cinc anys, "Entre caixes" apropa als oients el panorama de les arts escèniques al nostre país. Estrenat el 17 de febrer del 2017, l'espai, presentat per Carme Canet i Pep Vila fins eal 2021, i ara només per Canet, arriba avui a la seva edició 200.

Durant aquestes 200 edicions, han passat pel programa creadors, productors, actors, directors, escenògrafs, escriptors, professors o crítics d'arts escèniques. En total, uns 1.500 convidats, entre els quals destaquen noms com ara els de Montserrat Carulla, Josep Maria Pou, Julio Manrique, Clara Segura, Jordi Galceran, Sergi Belbel, Julia i Emilio Gutiérrez Caba, Alberto Amman Rey, Juan Diego, Vicky Luengo, Joan Carreras, Carme Elias, Ricard Reguant, Ted Neeley o Nigel Planner, entre d'altres.

"Entre caixes" també ha seguit de prop el panorama teatral més alternatiu de sales petites i de joves companyies emergents, i ha estat present als festivals de teatre més rellevants, així com als Premis Butaca, als Premis Max i als Premis de la Crítica d'Arts Escèniques.

Amb els jocs "La bolera" i "Els tabús compartits", el programa dona a conèixer els espectacles que estan de gira pel territori, o que fan un únic bolo, així com les estrenes.

I des de l'octubre passat, "Entre caixes" compta també amb el podcast quinzenal "Passar notes", en què Carme Canet i Bernat Reher donen veu a projectes escènics de nova creació d'alumnes d'instituts i escoles de teatre i els ofereixen l'oportunitat d'establir un diàleg amb creadors consolidats.

"Entre caixes" s'emet a iCat els dilluns de 23.00 a 24.00.

iCat.cat
Facebook.com/iCat
Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut