Acord entre Catalunya Ràdio i Ràdio Amèrica
Signatura de l'Aaord entre Catalunya Ràdio i Ràdio Amèrica

Els titulars informatius de Catalunya Ràdio, a l'emissora Ràdio Amèrica Barcelona

L'acord signat avui entre Catalunya Ràdio i Ràdio Amèrica Barcelona permetrà a aquesta emissora connectar amb els titulars informatius de Catalunya Informació. Aquest acord està en línia amb els que ja s'ha subscrit amb Ràdio Arbúcies, Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels, Ràdio Blanes, Ràdio La Vall i Ràdio Argentona, entre d'altres

Actualitzat

El director de Catalunya Ràdio i dels mitjans digitals de la CCMA, Saül Gordillo, i el president d'Associació Ràdio Amèrica Barcelona, Germà Capdevila, han signat aquest divendres, 26 de març, un acord entre Catalunya Ràdio i Ràdio Amèrica perquè l'emissora enllaci amb els butlletins informatius de les hores en punt de Catalunya Informació.

RAB Ràdio és una emissora associativa online creada per l'Associació Ràdio Amèrica Barcelona fa poc més d'un any amb la voluntat de connectar entre si els catalans que viuen a l'exterior, en especial, els del continent americà.

Amb aquest nou acord, l'emissora informativa de referència i líder a Catalunya continua ampliant l'abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

L'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio Amèrica s'afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Puigcerdà, Ràdio Ona Torelló, Ràdio Arrels de la Catalunya Nord, Ràdio Blanes, Vilassar Ràdio, Ràdio Argentona, Ràdio Arbúcies i Ràdio La Vall, entre d'altres.

 

Anar al contingut