Els titulars de Catalunya Ràdio s'emetran per Ràdio Arbúcies

Els titulars de Catalunya Ràdio s'emetran per Ràdio Arbúcies

Un acord entre les dues emissores permetrà les connexions a les hores en punt entre la ràdio pública del país i l'emissora municipal d'Arbúcies

Actualitzat

Catalunya Ràdio i Ràdio Arbúcies han arribat a un acord perquè l'emissora municipal de la Selva enllaci amb els titulars de les hores en punt de l'emissora pública. Amb aquest nou acord, Catalunya Ràdio continua ampliant l'abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

El director de Catalunya Ràdio, i dels Mitjans Digitals de la CCMA, Saül Gordillo, destaca la importància d'ajudar les ràdios locals del país.

Els titulars de Catalunya Ràdio s'emetran per Ràdio Arbúcies
Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio; Pere Garriga, alcalde d'Arbúcies i regidor de Comunicació, i Manel Serras, regidor de Cultura (CCMA)

L'acord de Catalunya Ràdio amb Ràdio Arbúcies s'afegeix a les accions de col·laboració posades en marxa per Catalunya Ràdio amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio, Ràdio Blanes, Ràdio Ona, Ràdio Puigcerdà i l'emissora Ràdio Arrels de la Catalunya del Nord.

Anar al contingut