El més petit de tots
El més petit de tots
El més petit de tots

A "El més petit de tots" repassem la història, les històries, dels spin doctors catalans de tots els temps; assessors, escriptors de discursos, caps de premsa, think tanks... que han desfilat des dels inicis del nostre país, tant als comtats medievals, com durant la Renaixença, la Mancomunitat, la República, la Guerra Civil, el franquisme..."El més petit de tots" són les històries d'un país que sempre ha estat terra d'spin doctors.Amb Francesc Canosa.

Per saber-ne més
Per saber-ne més
Per saber-ne més

Llibres, articles, pel·lícules, sèries, documentals, webs... Qualsevol contingut que eixampli el tema del programa el trobareu en aquesta secció.Una tria personal i afinada de les perles imprescindibles per continuar sabent-ne més. Amb Francesc Canosa. 

Vers pervers
Francesc Canosa Vers pervers
Francesc Canosa Vers pervers

Un resum del programa en vers.Perquè Catalunya sempre ha tingut en els versos satírics una de les seves originals maneres d'explicar la política i el món polític.Un vers pervers, divers, advers, on poden sortir berbers, arrossers, el carrer Escudellers o fins i tot infermers. Amb Francesc Canosa.

Política aplicada
Núria Escalona política aplicada
Núria Escalona política aplicada

Una píndola de política i xarxa per endinsar-nos en el món "compol" més enllà dels sistemes clàssics i en un format cada dia més quotidià. Apps, plataformes i més, sempre vinculant política i internet. Amb Núria Escalona.

Anar al contingut