Els podcasts de Catalunya Ràdio arriben als dispositius amb Alexa

Catalunya Ràdio estrena avui, 14 d'abril, una nova versió de la seva "skill" que ja incorpora tots els podcasts a la carta dels seus programes i seccions. Un servei que s'afegeix a la possibilitat d'escoltar el directe de l'emissora des de qualsevol dispositiu amb Alexa, l'assistent de veu d'Amazon.

Els podcasts es poden demanar amb la comanda de veu "Alexa, Catalunya Ràdio podcast". A través de la veu i seguint un diàleg senzill, es poden buscar els podcasts dels diferents programes i seccions de Catalunya Ràdio. La "skill" incorpora funcionalitats per completar l'experiència: permet avançar i retrocedir en la reproducció i en la llista de podcasts del programa o secció i reiniciar l'àudio des del començament. L'experiència s'ha dissenyat perquè la "skill" es pugui adaptar a l'ús que en fa l'usuari.

L'aplicació de Catalunya Ràdio per a Alexa es va estrenar el setembre de l'any passat amb molt bona rebuda. Va ser la primera emissora generalista en català a oferir una "skill" pròpia a Amazon, i al març ha tingut més de 140.000 reproduccions. El passat novembre es van estrenar les "skills" per escoltar els directes de la resta d'emissores del grup: Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música. Properament, aquestes aplicacions també permetran escoltar els podcasts dels seus programes i seccions. 

L'aposta de TV3 i Catalunya Ràdio pels assistents de veu es completa amb diverses "skills" per poder escoltar píndoles informatives des dels dispositius amb Alexa: els titulars del "Telenotícies" i Catalunya Informació, la portada de Mònica Terribas, la previsió d'"El temps" de TV3 i "L@Net", d'Albert Cuesta.

Més informació a:

catradio.cat/alexa

Anar al contingut