Mariona Batalla
Mariona Batalla

El dia a dia extrem d'una centennial de manual que us farà sentir identificats a tots, sigui quin sigui el vostre origen, edat o rang nobiliari.

Estela Ortiz
Estela Ortiz

Moments estel·lars de la nostra analista de xarxes, experta en tendències, veterana de TikTok, pèrita en moda, destral llancívola del feminisme i supervivent de les arts plàstiques. Podeu veure-la fent mems d'ella mateixa al seu instagram.

Carlota Flâneur
Carlota Flâneur

La cantant Carlota Flâneur reacciona a hits musicals que mai ha sentit abans i, gràcies a la seva visió particular, ens descobreix noves dimensions de les nostres cançons preferides que mai haviem explorat.

Radar Roig, amb Rita Roig
Radar Roig, amb Rita Roig

La Rita Roig és periodista a Time Out Barcelona i també és una de les integrants del celebrat podcast "Gent de merda". Cada setmana s'avança al món i ens explica què és, de què va, qui en són els protagonistes i, sobretot, cap on va la tendència del moment. El dia a dia d'una periodista curiosa i atenta a tot el que passa explicat a través de l'art i les xarxes socials. 

Pau Serrasolsas
Pau Serrasolsas

L'irreverent músic, conegut per projectes musicals com Ginestà, abocarà ara la seva sensibilitat, altruisme i trollisme en el nou consultori afectiu del programa. Els seus consells i teràpies no estan homologats, però almenys vindran acompanyats d'una cançoneta que us cantarà amb la seva guitarra. Si teniu dubtes sentimentals, no dubteu a enviar-los a Diagonal 614-616, 080821 Barcelona, a l'atenció de Pau Serrasolsas o bé de manera cibernètica a través de les xarxes socials. 

Sèries, amb Víctor Sala
Sèries, amb Víctor Sala

Entre l'anàlisi d'especialista i la crítica més subjectiva, entre el hype més absolut i els atacs biliosos, hi ha terrenys intermedis. Terrenys que nosaltres no trepitgem, perquè a nosaltres només ens interessen els extrems, si ens referim a l'actualitat serièfila

Llibres, amb Lluís Ruiz
Llibres, amb Lluís Ruiz

En Lluís és una rata, però una rata de llibreria. D'aquelles que, si demanes una recomanació, no et respon perquè vol que el deixis tranquil llegint. Per sentir les seves crítiques literàries, ho heu de fer aquí. No té twitter perquè només llegeix. 

Escena 25 amb Naget Ouled
Escena 25 amb Naget Ouled

La nostra especialista us tria els millors espectacles d'arts escèniques. Escena 25.

Gran enciclopèdia (musical) catalana
Gran enciclopèdia (musical) catalana

Amb vocació documental, parlem amb els músics culpables dels grans discos de la música popular del país. Ells ens ajudaran a entendre la rellevància de les seves obres més importants.

Com ser un expert
En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)
En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

Anar al contingut