Gastronomia, amb Laura Conde

gastronomia-amb-laura-conde

Quan alguns diuen "entre pit i esquena", nosaltres cridem "per la boca!". Us busquem els millors establiments per menjar i beure amb la Laura Conde, que també ens apropa les últimes tendències en gastronomia.

Tendències psico-culturals, amb Alba Riera

tendències-psico-culturals-amb-alba-riera

El món es transforma a un ritme trepidant. Una revolució social i digital sacseja els nostres temps, les noves generacions canvien la seva forma de comunicar-se, de relacionar-se i de fer-se escoltar. La cultura pop ens obre les portes per a entendre la societat actual, el comportament humà i els nous llenguatges i estils de vida. Actualitat, tendències, modes i hypes intercomarcals. Un safareig sociològic i psicològic que ens farà sentir molt humans.

Cinema, amb Violeta Kovacsics

cinema-amb-violeta-kovacsics

Una de les nostres missions és fer que vegeu una pel·lícula cada dia fins que arribi l'apocalipsi. Ho fem entrevistant els cineastes del moment i amb les crítiques de Violeta Kovacsics, que des de la seva sala de projecció secreta ens parla de pel·lícules de la cartellera, de la televisió, i de qualsevol tipus de pantalla.

Llibres, amb Lluís Ruiz

llibres-amb-lluís-ruiz

En Lluís és una rata, però una rata de llibreria. D'aquelles que, si demanes una recomanació, no et respon perquè vol que el deixis tranquil llegint. Per sentir les seves crítiques literàries, ho heu de fer aquí. No té twitter perquè només llegeix.

 

Teatre, amb Núria Deulofeu

teatre-amb-núria-deulofeu

Ens visiten actors, directors i dramaturgs dels espectacles que no us podeu perdre. Això sí, sobre l'escenari, als camerinos i també al carrer parlant amb els espectadors, l'última paraula és de la Núria Deulofeu. Actriu reputada i ara també pèrita escènica del programa.

Tecnologia i videojocs, amb Albert García

tecnologia-i-videojocs-amb-albert-garcía

Els Experts i el coneixedor Albert García van triar la pastilleta vermella per descobrir el món real. L'univers dels "gadgets", les aplicacions, els videojocs i les xarxes socials. Perquè les "noves tecnologies" no són gens noves.

 

Còmics, amb Dani Ausente

còmics-amb-dani-ausente

Daniel Ausente  va créixer envoltat de tebeos, es va educar en un cinema de barri i de gran vol ser espeleòleg de llibreries de vell. Fa temps va descobrir que llegir còmics és el secret de la joventut eterna, per això segueix una dieta omnívora i tant aviat es cruspeix un manga, assaboreix una novel·la gràfica seriosa o es fot un tiberi de superherois. Li agrada perseguir autors de còmics amb un micròfon a la mà i sempre que pot (és a dir, sempre) farceix el seu espai de música soul, punk i melodies marcianes. 

Experts box, amb Guillem Latorre

experts-box-amb-guillem-latorre

Un periodista cultural geek amb una intel·ligència lluny de la mitjana i amb agorafòbia destacada (en Guillem Latorre) ens envia caixes temàtiques des de la seva ciutat natal de Reus. Caixes grans, caixes petites, caixes hexagonals, caixes octogenàries, caixes decimonòniques... Una secció d'unboxing de tota la vida.


 

Escena 25, amb Pau Barbarà

escena-25-amb-pau-barbarà

Si no sou de la generació Z és possible que, en el futur, tampoc ho sigueu. En Pau Barbarà, en canvi, sí. Les últimes tendències amb l'ull posat al portal cultural jove Escena 25 és la seva missió per aquesta temporada.

Música negra, amb Lalo López

música-negra-amb-lalo-lópez

Tenim soul, els catalans i les catalanes? Això és el que mirarà de descobrir Lalo López, agitador de l'escena musical afrocatalana i membre de Fundación Tony Manero, en la seva secció setmanal, on actualitat i arqueologia soul-funk es barrejaran per treure'n l'entrellat.

El predicador amb més "groove" de Catalunya, Lalo López, membre de la Fundación Tony Manero, ens porta en el seu sermó setmanal l'actualitat de l'escena soul i funk internacional i catalana. 

Safareig meme, amb Genís Pena

safareig-meme-amb-genís-pena

El top de beefs, flasques i morbo a la xarxa. És l'informe setmanal de Genís Pena (el de la dreta de la foto, creiem).

Com ser un expert

com-ser-un-expert
En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

"Treball de camp" amb Víctor Fernández

"treball-de-camp"-amb-víctor-fernández

El periodista Víctor Fernándz Clares es converteix en l'investigador expert del programa. A través de diferents treballs de camp ens ajudarà a donar resposta a algunes de les grans preguntes de la cultura… o no. Això i no dir res és el mateix, però ens mola que el Víctor vingui a l'estudi.

ACTUALITZACIÓ: "És que tampoc sé per on anirà la cosa, realment", ha afegit, el periodista i cantautor de Montcada i Reixach.

Anar al contingut