Mariona Batalla

mariona-batalla

El dia a dia extrem d'una centennial de manual que us farà sentir identificats a tots, sigui quin sigui el vostre origen, edat o rang nobiliari.

Estela Ortiz

estela-ortiz

Moments estel·lars de la nostra analista de xarxes, experta en tendències, veterana de TikTok, pèrita en moda, destral llancívola del feminisme i supervivent de les arts plàstiques. Podeu veure-la fent mems d'ella mateixa al seu instagram.

Sèries, amb Víctor Sala

sèries-amb-víctor-sala

Entre l'anàlisi d'especialista i la crítica més subjectiva, entre el hype més absolut i els atacs biliosos, hi ha terrenys intermedis. Terrenys que nosaltres no trepitgem, perquè a nosaltres només ens interessen els extrems, si ens referim a l'actualitat serièfila

Llibres, amb Lluís Ruiz

llibres-amb-lluís-ruiz

En Lluís és una rata, però una rata de llibreria. D'aquelles que, si demanes una recomanació, no et respon perquè vol que el deixis tranquil llegint. Per sentir les seves crítiques literàries, ho heu de fer aquí. No té twitter perquè només llegeix.

 

Escena 25 amb Fiona Amargós

escena-25-amb-fiona-amargós

La nostra especialista us tria els millors espectacles d'arts escèniques. Escena 25.

Març Llinàs

març-llinàs

Vols ser el teu propi cap o ser milionària? Saps que el paradigma empresarial està canviant i, gràcies a l'entorn digital, pots viure treballant només dues hores al dia des de qualsevol lloc del món? En Març Llinàs us porta els millors tutorials de la xarxa per canviar de vida perquè no hagueu de pagar els seus preus sospitosament disparats.

Gran enciclopèdia (musical) catalana

gran-enciclopèdia-(musical)-catalana

Amb vocació documental, parlem amb els músics culpables dels grans discos de la música popular del país. Ells ens ajudaran a entendre la rellevància de les seves obres més importants.

Com ser un expert

com-ser-un-expert
En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

Anar al contingut