Gastronomia, amb Laura Conde

Quan alguns diuen "entre pit i esquena", nosaltres cridem "per la boca!". Us busquem els millors establiments per menjar i beure amb la Laura Conde, que també ens apropa les últimes tendències en gastronomia.

ÀUDIOS

Cinema, amb Violeta Kovacsics

Una de les nostres missions és fer que vegeu una pel·lícula cada dia fins que arribi l'apocalipsi. Ho fem entrevistant els cineastes del moment i amb les crítiques de Violeta Kovacsics, que des de la seva sala de projecció secreta ens parla de pel·lícules de la cartellera, de la televisió, i de qualsevol tipus de pantalla.

ÀUDIOS

Llibres, amb Lluís Ruiz

En Lluís és una rata, però una rata de llibreria. D'aquelles que, si demanes una recomanació, no et respon perquè vol que el deixis tranquil llegint. Per sentir les seves crítiques literàries, ho heu de fer aquí. No té twitter perquè només llegeix.

 

ÀUDIOS

Teatre, amb Núria Deulofeu

Ens visiten actors, directors i dramaturgs dels espectacles que no us podeu perdre. Això sí, sobre l'escenari, als camerinos i també al carrer parlant amb els espectadors, l'última paraula és de la Núria Deulofeu. Actriu reputada i ara també pèrita escènica del programa.

ÀUDIOS

Tecnologia i videojocs, amb Albert García

Els Experts i el coneixedor Albert García van triar la pastilleta vermella per descobrir el món real. L'univers dels "gadgets", les aplicacions, els videojocs i les xarxes socials. Perquè les "noves tecnologies" no són gens noves.

 

ÀUDIOS

Escena 25, amb Pau Barbarà

Si no sou de la generació Z és possible que, en el futur, tampoc ho sigueu. En Pau Barbarà, en canvi, sí. Les últimes tendències amb l'ull posat al portal cultural jove Escena 25 és la seva missió per aquesta temporada.

ÀUDIOS

El tercer grau, amb Víctor Fernández

Manu Guix i Víctor Fernández

Manu Guix i Víctor Fernández

Els millors moments de Víctor 'Ladilla Rusa' Fernández fent entrevistes impertinents per a "Els experts".

ÀUDIOS

Còmics, amb Dani Ausente

Daniel Ausente  va créixer envoltat de tebeos, es va educar en un cinema de barri i de gran vol ser espeleòleg de llibreries de vell. Fa temps va descobrir que llegir còmics és el secret de la joventut eterna, per això segueix una dieta omnívora i tant aviat es cruspeix un manga, assaboreix una novel·la gràfica seriosa o es fot un tiberi de superherois. Li agrada perseguir autors de còmics amb un micròfon a la mà i sempre que pot (és a dir, sempre) farceix el seu espai de música soul, punk i melodies marcianes. 

ÀUDIOS

Experts box, amb Guillem Latorre

Un periodista cultural geek amb una intel·ligència lluny de la mitjana i amb agorafòbia destacada (en Guillem Latorre) ens envia caixes temàtiques des de la seva ciutat natal de Reus. Caixes grans, caixes petites, caixes hexagonals, caixes octogenàries, caixes decimonòniques... Una secció d'unboxing de tota la vida.


 

Música negra, amb Lalo López

Tenim soul, els catalans i les catalanes? Això és el que mirarà de descobrir Lalo López, agitador de l'escena musical afrocatalana i membre de Fundación Tony Manero, en la seva secció setmanal, on actualitat i arqueologia soul-funk es barrejaran per treure'n l'entrellat.

El predicador amb més "groove" de Catalunya, Lalo López, membre de la Fundación Tony Manero, ens porta en el seu sermó setmanal l'actualitat de l'escena soul i funk internacional i catalana. 

Safareig meme, amb Genís Pena

El top de beefs, flasques i morbo a la xarxa. És l'informe setmanal de Genís Pena (el de la dreta de la foto, creiem).

Com ser un expert

En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

ÀUDIOS