Marc Lesan, amb Marc Lesan

marc-lesan-amb-marc-lesan

El youtuber de Nou Barris analitza i treu les vergonyes de la SCCC (societat i cultura catalanes contemporànies). Nascut a principis de segle, és el nostre referent més jove i la seva feina ja l'han descrita com a nou paradigma de la crítica constructiva. Fruïu-ne també en format vídeo al canal de Youtube d'iCat.

Estela Ortiz

estela-ortiz

Moments estel·lars de la nostra analista de xarxes, experta en tendències, veterana de TikTok, pèrita en moda, destral llancívola del feminisme i supervivent de les arts plàstiques. Podeu veure-la fent mems d'ella mateixa al seu instagram.

Sèries, amb Carlos Perelló

sèries-amb-carlos-perelló

Entre l'anàlisi d'especialista i la crítica més subjectiva, entre el hype més absolut i els atacs biliosos, hi ha terrenys intermedis. Terrenys que nosaltres no trepitgem, perquè a nosaltres només ens interessen els extrems, si ens referim a l'actualitat serièfila

Gran enciclopèdia (musical) catalana

gran-enciclopèdia-(musical)-catalana

Amb vocació documental, parlem amb els músics culpables dels grans discos de la música popular del país. Ells ens ajudaran a entendre la rellevància de les seves obres més importants.

Teatre, amb Núria Deulofeu

teatre-amb-núria-deulofeu

Ens visiten actors, directors i dramaturgs dels espectacles que no us podeu perdre. Això sí, sobre l'escenari, als camerinos i també al carrer parlant amb els espectadors, l'última paraula és de la Núria Deulofeu. Actriu reputada i ara també pèrita escènica del programa.

Llibres, amb Lluís Ruiz

llibres-amb-lluís-ruiz

En Lluís és una rata, però una rata de llibreria. D'aquelles que, si demanes una recomanació, no et respon perquè vol que el deixis tranquil llegint. Per sentir les seves crítiques literàries, ho heu de fer aquí. No té twitter perquè només llegeix.

 

Cinema, amb Violeta Kovacsics

cinema-amb-violeta-kovacsics

Una de les nostres missions és fer que vegeu una pel·lícula cada dia fins que arribi l'apocalipsi. Ho fem entrevistant els cineastes del moment i amb les crítiques de Violeta Kovacsics, que des de la seva sala de projecció secreta ens parla de pel·lícules de la cartellera, de la televisió, i de qualsevol tipus de pantalla.

Còmics, amb Dani Ausente

còmics-amb-dani-ausente

Daniel Ausente  va créixer envoltat de tebeos, es va educar en un cinema de barri i de gran vol ser espeleòleg de llibreries de vell. Fa temps va descobrir que llegir còmics és el secret de la joventut eterna, per això segueix una dieta omnívora i tant aviat es cruspeix un manga, assaboreix una novel·la gràfica seriosa o es fot un tiberi de superherois. Li agrada perseguir autors de còmics amb un micròfon a la mà i sempre que pot (és a dir, sempre) farceix el seu espai de música soul, punk i melodies marcianes. 

Com ser un expert

com-ser-un-expert
En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

Anar al contingut