Entrevistes a cegues, amb Núria Graham

La popular cantant Núria Graham es transforma en entrevistadora i, per sort, en Roger i l'Albert no es transformen en cantants, només en mers espectadors. S'hauran encarregat de portar-li un entrevistat a la Núria sense haver-li donat cap pista de qui és fins que no es trobin a l'estudi. Així, els dos presentadors riuran per sota el nas en directe, com dos nens petits, embafats del seu enginy.

ÀUDIOS

El post-it, amb Adrià Salas

El cèlebre cantant de La Pegatina, el montcadenc Adrià Salas, viatja pel món per punxar-nos la millor música de qualsevol estil i qualsevol origen. Sempre uns mesos abans que ho peti del tot! Té un nas infalible!

ÀUDIOS

Clickbait, amb Marc Bala

Això no és cap reclam per guanyar visites. En Marc Bala sotmet la gent de la faràndula als dilemes més sucosos i fascinants de les seves vides. Fes click a l'enllaç d'aquests àudios... Et sorprendran! 

 

ÀUDIOS

Gastronomia, amb Laura Conde

Quan alguns diuen "entre pit i esquena", nosaltres cridem "per la boca!". Us busquem els millors establiments per menjar i beure amb laLaura Conde, que també ens apropa les últimes tendències en gastronomia.

ÀUDIOS

Cinema, amb Violeta Kovacsics

Una de les nostres missions és fer que vegeu una pel·lícula cada dia fins que arribi l'apocalipsi. Ho fem entrevistant els cineastes del moment i amb les crítiques de Violeta Kovacsics, que des de la seva sala de projecció secreta ens parla de pel·lícules de la cartellera, de la televisió, i de qualsevol tipus de pantalla.

ÀUDIOS

Llibres, amb Míriam Cano

Llegir és la segona cosa més divertida del món. Per això ens encanta entrevistar escoltar l'experta en llibres Míriam Cano, una veu que ens convenç amb les seves crítiques i entrevistes als autors del moment.

 

ÀUDIOS

L'emprenyat vintage, amb Ricard Martin

El cèlebre periodista gastro-cultural Ricard Martín es fan de la beguda francesa Ricard. També n'és de la beguda italiana Martini. I és que és un vell, però no un vell arcaic, sinó un vell ROCKER. L'assot a les noves tendències té un nom de guerra, l'Emprenyat Vintage.

ÀUDIOS

Teatre, amb Núria Deulofeu

Ens visiten actors, directors i dramaturgs dels espectacles que no us podeu perdre. Això sí, sobre l'escenari, als camerinos i també al carrer parlant amb els espectadors, l'última paraula és de la Núria Deulofeu. Actriu reputada i ara també pèrita escènica del programa.

ÀUDIOS

Tecnologia i videojocs, amb Albert García

Els Experts i el coneixedor Albert García van triar la pastilleta vermella per descobrir el món real. L'univers dels "gadgets", les aplicacions, els videojocs i les xarxes socials. Perquè les "noves tecnologies" no són gens noves.

 

ÀUDIOS

Com ser un expert

En Roger i l'Albert s'hi posen a primera hora del matí (Il·lust: Volcia Porakh)

Sisena temporada de la "sitcom" radiofònica del futur. Els protagonistes, Albert Miralles i Roger Seró, interpreten una versió fictícia d'ells mateixos no massa allunyada de la realitat però sí molt per sota de la mitjana. "Com ser un expert" recupera el format didàctic per a masses adotzenades en què al final de cada capítol els dos personatges principals aprenen una lliçó. A més, comparteixen pis.

ÀUDIOS

Escena 25, amb Joan Pol Alcaraz

ÀUDIOS

El tercer grau, amb Víctor Fernández

Manu Guix i Víctor Fernández

Manu Guix i Víctor Fernández

Els millors moments de Víctor 'Ladilla Rusa' Fernández fent entrevistes impertinents per a "Els experts".

ÀUDIOS

Còmics, amb Dani Ausente

Daniel Ausenteva créixer envoltat de tebeos, es va educar en un cinema de barri i de gran vol ser espeleòleg de llibreries de vell. Fa temps va descobrir que llegir còmics és el secret de la joventut eterna, per això segueix una dieta omnívora i tant aviat es cruspeix un manga, assaboreix una novel·la gràfica seriosa o es fot un tiberi de superherois. Li agrada perseguir autors de còmics amb un micròfon a la mà i sempre que pot (és a dir, sempre) farceix el seu espai de música soul, punk i melodies marcianes. 

ÀUDIOS

Experts box, amb Guillem Latorre

Un periodista cultural geek amb una intel·ligència lluny de la mitjana i amb agorafòbia destacada (en Guillem Latorre) ens envia caixes temàtiques des de la seva ciutat natal de Reus. Caixes grans, caixes petites, caixes hexagonals, caixes octogenàries, caixes decimonòniques... Una secció d'unboxing de tota la vida.


 

Franc Lluís, l'expertòleg

Franc Lluís, el defensor de l'oient. L'assot dels presentadors. Periodista ciclista. Secció de reciclatge. Descripció sense verbs.