Invitacions exhaurides! Segueix El Desconcert a iCat
Mariona Batalla i Franc Lluís Giró, presentadors d'El Desconcert 2022

Invitacions exhaurides! Segueix El Desconcert a iCat

La gran festa anual d'iCat es podrà seguir dimarts 10 de maig, a partir de les 20.00, en directe des de la Sala Apolo amb la prèvia. Les actuacions començaran a les 21.00.

El Desconcert, la gran festa anual d'iCat, que reuneix l'escena musical amb el públic, torna després de dos anys d'aturada amb una espectacular demanda d'entrades al web de l'emissora. Un cop sortejades les invitacions, els oients que no les hagin aconseguit podran seguir en directe el concert a l'FM d'iCat i també en vídeo streaming al web icat.cat. El concert es retransmetrà en diferit al 33 en una data encara per determinar.

A les 20.00, Josep Martín, del programa "Independents", iniciarà la prèvia des de la Sala Apolo acompanyat de David Talleda i d'"Els experts" Albert Miralles i Roger Seró. A les 21.00 arrencarà la cinquena edició d'El Desconcert, que tradicionalment reuneix sobre l'escenari diferents generacions de músics i bandes de tots els estils i procedències, i que aquest any forma parelles com Ginestà i Joan Dausà, Flashy Ice Cream i Gerard Quintana, Julen i Els Amics de les Arts i Baya Baye amb Los Manolos. Conduiran la vetllada Franc Lluís Giró i Mariona Batalla.

 

El Desconcert 2022

Ginestà & Joan Dausà

Flashy Ice Cream & Gerard Quintana

Julen & Els Amics de les Arts

Aiala & Yacine Belahcene

Bounce Twice & P.A.W.N. Gang

Baya Baye & Los Manolos

Ariox & Miqui Puig

Maria Jame & Da Souza

Flora & La Queency

Sexenni & Pep Sala

Yung Rajola + El Noi de Tona + Sr. Chen

La Ludwig Band

El Pony Pisador

 

Dimarts, 10 de maig. 21.00

Sala Apolo, Barcelona

 

 

 

 

iCat.cat

Facebook

Twitter

Instagram

Anar al contingut