Sergi roca, cap d'internacional dels serveis informatius de Catalunya Ràdio
Sergi roca, cap d'internacional dels serveis informatius de Catalunya Ràdio

Els enviats especials de Catalunya Ràdio entren a l'Afganistan, ara sota control dels talibans

Els enviats especials Sergi Roca i José Antonio Muñoz han aconseguit travessar la frontera des del Pakistan i entrar a Kabul, un mes després de la caiguda de la capital afganesa

Actualitzat

El cap d'Internacional dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, Sergi Roca, i José Antonio Muñoz, tècnic d'exteriors, han començat a informar des de l'Afganistan, després de poder entrar-hi per carretera. Un viatge de 4 hores des del pas fronterer de Torkham, al Pakistan, fins a la capital afganesa, Kabul. Un mes després que els talibans aconseguissin el control de la ciutat, el país ha entrat en una nova etapa, plena d'incerteses, que els enviats especials de la ràdio ens explicaran des del terreny. Ara l'Afganistan encara una crisi humanitària, canvis evidents en el dia a dia –amb una especial preocupació per la situació de les dones– i amb dubtes sobre quina serà l'actitud del nou règim després de la sortida de les tropes nord-americanes.

De moment, Sergi Roca i José Antonio Muñoz han constatat els constants controls policials al llarg del trajecte que uneix l'Afganistan amb el Pakistan, una carretera que passa per la ciutat de Jalalabad i que, temps enrere, havia estat escenari d'atemptats constants.

catradio.cat

 

Anar al contingut