Temporada 2019 - 2020

Els continguts més destacats de Catalunya Ràdio, ara també cada dia a Telegram

Obrim un nou canal de comunicació directa amb els oients. Després d'Instagram, Twitter, Facebook i Youtube, també ens trobaràs aquí
Els continguts més destacats de Catalunya Ràdio ara també cada dia a Telegram

Abans que acabi el dia rebràs una selecció dels millors continguts de catradio.cat a través d'aquesta plataforma de missatgeria instantània.

COM T'HI POTS SUBSCRIURE?

1. Assegura't de tenir l'aplicació de Telegram instal·lada al mòbil (si no la tens, la pots descarregar des d'App Store o Google Play).
Si estàs davant de l'ordinador, també pots obrir la versió web de Telegram: https://web.telegram.org/

2. Clica el botó de subscripció:

3. S'obrirà el canal de Catalunya Ràdio a Telegram. A la part inferior de l'aplicació, clica a AFEGEIX-M'HI.

4. Si vols deixar de rebre informació, entra al canal de Catalunya Ràdio a Telegram, clica els tres punts que trobaràs a la part superior dreta de l'aplicació i selecciona Abandona el canal.

 

Condicions legals

Si et subscrius al canal Catalunya Ràdio, la CCMA no necessita recollir cap de les teves dades per oferir-te el servei. Telegram registrarà que t'has subscrit al canal creat per Catalunya Ràdio i t'entregarà periòdicament la informació. Aquest canal l'utilitzem diàriament per enviar-te una selecció dels millors continguts de catradio.cat.

Si canvies d'opinió i vols cancel·lar la teva subscripció, ho podràs fer en qualsevol moment directament des de Telegram, entrant al canal i clicant a l'opció "Sortir del canal", que trobaràs habitualment a la cantonada superior dreta.

Si vols exercir els teus drets, posar-te en contacte amb el delegat de protecció de dades o qualsevol altra acció relacionada, podràs trobar la informació a la nostra política de privacitat a: www.ccma.cat/avis-legal/privacitat/compromis/

 

 

Anar al contingut