Xantal Llavina
Xantal Llavina

Els bons propòsits del "Revolució 4.0" per al 2022 amb l'escriptor Àlex Rovira i l'humorista Joel Díaz

Aquest cap de setmana, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, posarà el focus en els nous propòsits del 2022 amb l'escriptor Àlex Rovira i l'humorista Joel Díaz.

Aquest dissabte, a les 22.00, al "Revolució 4.0", Xantal Llavina entrevistarà l'escriptor i conferenciant Àlex Rovira per parlar de si és bo fer llista de bons propòsits per complir de cara a l'any que comença. També analitzarà quatre conceptes importants: les actituds, els valors, els principis i els hàbits. Rovira explicarà per què creu que la misèria moral engendra misèria econòmica, i la grandesa humana engendra prosperitat.

A la seva secció "Revolucionats", Jordi Pi i Ricard Castellet parlaran de la intel·ligència artificial i de com està entrant en un terreny que fins ara es considerava només humà: el de la creativitat. També analitzaran un concepte que sobta només de sentir-lo: el metavers del metavers, en què ja estan treballant empreses com Nike. Amb Carlos Blanco, la pregunta serà si aquest any 2022 serà un bon any per a l'ecosistema emprenedor català i sabrem si empreses com Glovo, Cabify, Wallbox, Wallapop o Idealista es poden convertir en gegants de referència mundial en un període breu de temps.

Per acabar, Núria Aymerich presentarà Innovae, una empresa dedicada a la realitat virtual i augmentada que va començar quan gairebé ningú no sabia què eren i explicarà que, gràcies a les simulacions, es pot augmentar la productivitat i reduir-ne el cost.

I diumenge, a les 22.00, Llavina entrevistarà el comunicador i humorista Joel Díaz, amb qui repassarà la seva intensa activitat mediàtica a programes com l'"APM?", "El matí de Catalunya Ràdio" o "La sotana". Amb ell parlarà de l'humor i l'autocensura als mitjans de comunicació, i de la importància de les xarxes socials. També analitzarà el fenomen mediàtic que és la tertúlia futbolística "La sotana", un programa autogestionat pels seus creadors, basat en subscriptors i que té un gran èxit d'audiència a la xarxa.

Amb Àlex Saiz, analitzarà dels pros i contres del comerç electrònic i el comerç convencional. També coneixerem què és Technovation Girls, un concurs adreçat a noies perquè demostrin els seus coneixements TIC, pensat per fomentar les vocacions femenines al sector de la tecnologia. I entrevistarà Albert Riba, que presentarà el seu llibre "Conexión monástica", en què explica per què algunes facetes de la vida dels monjos i les monges poden ser molt útils si s'apliquen al món empresarial.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

 

Anar al contingut