Els actors Willy Toledo i Alberto San Juan, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Divendres, 7 de desembre, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia amb els periodistes Salvador Cot, director d'"El Món"; Milagros Pérez Oliva, periodista d'"El País"; Enric Hernández, director d'"El Periódico de Catalunya"; Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies, i Tania Adam, periodista cultural.

A les 10.30, entrevista als actors Alberto San Juan i Willy Toledo, amb motiu de l'estrena, avui, 5 de desembre, de la pel·lícula "El Rey", centrat en la figura de Joan Carles I, i que faran també un repàs de la situació política després de les eleccions andaluses i de l'aparició parlamentària de l'extrema dreta.

A les 11.30, "Deixa que soni", amb Miqui Puig i Roger Escapa, i Blai Marsé des del Secret VIDA Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú. La secció inclourà l'entrevista a Borja Bagunyà i a Max Besora, autors del llibre "Trapologia", que explora la cultura del "trap", el penúltim fenomen de música urbana que causa furor entre les generacions més joves.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio