#ForaDeContext

Elisenda Pineda i Adam Martín, guerra de llibreries al "Fora de context"!

Amors i desamors professionals

Elisenda Pineda i Adam Martín, guerra de llibreries al "Fora de context"!

Els oients i usuaris digitals diuen que als 'lives' de Catalunya Ràdio i TV3 sempre hi ha algú amb una llibreria de fons... i hem de dir que tenen raó! En aquest cas, però, la competició ha estat aferrissada, perquè tant l'Elisenda Pineda, de l'"Apocalipsi" d'"El matí", com l'Adam Martín, de l'"Estat de Gràcia" han lluït els seus millors llibres a l'esquena. En l'última conversa "Fora de context" de l'Instagram Live de Catalunya Ràdio hem descobert una complicitat que no coneixíem!

Elisenda Pineda: "Recordo bé quan eres tot un sex símbol! Quan sorties a 'Les mil i una nits' mig Catalunya es tocava"!

L'Adam, tan tendrament modest com sempre, ha reivindicat la vigència del seu atractiu, i tots els usuaris han coincidit que els dos companys de la ràdio semblen més joves del que en realitat són! A "Can Pineda" es veu que és genètic, però potser és per l'humor amb què es prenen la vida. Pel que ens han explicat, no tot ha estat un camí de roses en la seva trajectòria professional:

Adam Martín: "Em vaig haver de reinventar després de 8 anys sense que em sortissin feines estables. Fa temps que vaig posar en primer pla la nutrició i l'esport i ho he aprofitat."

La Pineda, de fet, ha recuperat un episodi curiós de la seva vida radiofònica:

Pineda: "Quan treballava en una ràdio, a meitat de temporada van prescindir de molts programes i ho van comunicar dient "se acabó la fiesta""

Però la festa ha continuat en directe al nostre Instagram, on fins i tot hem descobert una història d'amor digna de pel·lícula. D'on ve Skilton, el segon cognom de l'Adam? Ens ha explicat que la seva mare anglesa, quan tenia només 18 anys, va viatjar del Regne Unit fins a Tossa de Mar fent autoestop i va conèixer el seu pare, fill de l'amo del bar on li van donar feina! Si en vols saber tots els detalls, t'ho posem fàcil:

Anar al contingut