Elisabet Pedrosa, de "L'ofici d'educar", rep el Premi Marta Mata 2021
El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i Elisabet Pedrosa en l'acte de lliurament del premi Marta Mata 2021 d

Elisabet Pedrosa, de "L'ofici d'educar", rep el Premi Marta Mata 2021

La directora i presentadora de "L'ofici d'educar", Elisabet Pedrosa, ha rebut aquest vespre el Premi Marta Mata 2021 que atorga l'Associació de Mestres Rosa Sensat. El jurat ha valorat la capacitat per "afrontar els temes més punyents de l'actualitat educativa amb valentia i rigor"

Actualitzat

El lliurament del guardó ha estat aquest vespre a El Born CCM, amb la presència del director de Catalunya Ràdio i dels mitjans digitals de la CCMA, Saül Gordillo. Els guardons Marta Mata són un reconeixement que atorga cada any des del 2002 l'Associació de Mestres Rosa Sensat a aquelles persones i col·lectius que treballen per fer visibles els valors positius de l'educació des de diversos camps i àmbits.

El guardó individual ha recaigut aquest any en la periodista, escriptora i directora del programa de Catalunya Ràdio "L'ofici d'educar", Elisabet Pedrosa. El programa s'emet dins d'"El suplement" els diumenges, i, segons el jurat, "treballa en defensa de la criança i intentant canviar el món des de l'educació, sempre a través de la reflexió constant de mestres, pares i mares".

Pedrosa ha publicat "Criatures d'un altre planeta", crònica d'una lluita contra la síndrome de Rett, i "Seguirem vivint", uns llibres que, segons el jurat, han contribuït a divulgar temes que són prioritat social i sanitària, com ara les malalties minoritàries i els infants que les pateixen.

catradio.cat

Anar al contingut