Xavier Cazeneuve
Xavier Cazeneuve

"El violí vermell" fa 10 anys

Diumenge, 1 d'abril, el programa "El violí vermell", amb Xavier Cazeneuve, celebrarà els 10 anys en antena, amb una particular selecció musical d'aquesta llarga trajectòria.  

Actualitzat

"El violí vermell", l'espai de música del cinema de Catalunya Música realitzat per Xavier Cazeneuve, farà diumenge, 1 d'abril, 10 anys de vida, i ho celebrarà amb una selecció musical molt personal d'aquesta llarga trajectòria.

En aquests 10 anys, s'han emès 450 programes, dels quals 133 han estat dedicats a compositors; 74, a temes d'història de la música moderna; 74 han estat monogràfics d'anàlisi de bandes sonores; 74, a miscel·lànies que vinculaven temes no cinematogràfics amb fragments de música de cinema; 34, a aspectes diversos de la música cinematogràfica i, 61, a temes diversos.

A partir del dissabte 7 d'abril, Xavier Cazeneuve farà la nova secció "Filmoteca Lutier" al programa "El taller del lutier",de Catalunya Música, en què es fixarà cada setmana en una pel·lícula en què hi hagi presència destacada d'algun instrument musical i parlarà d'instruments associats a països o a personatges cinematogràfics, entre altres històries i curiositats.

El programa "El violí vermell" s'emet els diumenges de 13.00 a 14.00.

 

catmusica.cat

facebook.com/violivermell

twitter.com/violivermell

 

 

Anar al contingut