Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès.
DIVENDRES, A LES 13.00

El talent femení a la 30a Trobada Empresarial al Pirineu, al "Popap"

Divendres, 7 de juny, a les 13.00, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, farà un seguiment especial de la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, des de la Seu d'Urgell.

Actualitzat

El "Popap", programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès, serà demà a la Seu d'Urgell per explorar el talent femení en el marc de la 30a edició de la Trobada Empresarial al Pirineu, que té lloc els dies 6 i 7 de juny, amb entrevistes a Helena Guardans, presidenta de Sellbytel Group España, i a Anna Gener, presidenta i CEO de Savills Aguirre Newman Barcelona, que participaran divendres en la taula "Internacionalització i competitivitat".

També passarà pels micròfons del "Popap" Olga San Jacinto, membre del Consell Assessor Independent d'Evo Bank, exdirectora de Negoci i Aliances Estratègiques Internacionals de Google (2004-2012) i exdirectora de Google Amèrica (2012-2018), que avui imparteix la conferència "Robots, intel·ligència artificial i automatització. Què passarà amb el meu lloc de treball?".

Finalment, Mariola Dinarès entrevistarà també Alina Franco, CEO de Vudoir, i Anna Sort, presidenta d'Indiehealth, que participaran demà en la taula "Start-ups", que modera la mateixa Mariola Dinarès. 

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13.00 a 14.00.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut