El suplement

Un estiu rodó: La festa de Catalunya Ràdio

"El suplement", amb Roger Escapa, s'ha traslladat a l'espigó de la Mar Bella de Barcelona, per descobrir tots els secrets de la programació d'estiu
TEMA:
Catalunya Ràdio

Un dia abans de marxar de vacances, "El suplement", amb Roger Escapa, ha donat la benvinguda a la programació d'estiu de Catalunya Ràdio des de la platja de la Mar Bella de Barcelona amb els presentadors i col·laboradors que acompanyaran els oients durant les vacances. Qui haurà de matinar més és Albert Segura, que des d'aquesta setmana ja s'ha posat al capdavant d'"El matí de Catalunya Ràdio".

Segura comptarà amb col·laboradors com David Melgarejo, que repassarà els grans judicis de la història; Jordi Borràs, que tractarà els grans silencis mediàtics, i Laura Rosel, que descobrirà aquells professionals que s'amaguen darrere dels polítics, els "spin doctors". A més, Alba Fernàndez Pous portarà el seu quadern feminista per tractar diferents temes que estan silenciats i que afecten seriosament les dones, per això l'espai només tindrà convidades, i Guillamino cada dia portarà la "música ultracongelada" al programa.

Les tardes estaran liderades per Montse Virgili, que a partir de les 16.00 capitanejarà l'"Estat de Gràcia". Ho farà amb col·laboradores com la historiadora de l'art Gina Driéguez i una de les escriptores revelació de l'any, Irene Solà, que explicarà la història de l'art que no ens han explicat mai, la de les dones. Virgili també comptarà amb els humoristes Modgi i Charlie Pee, que convenceran els oients que "el millor de l'estiu és no fer vacances i quedar-se a casa escoltant la ràdio".

Els caps de setmana seran d'Adam Martín, que es posarà al capdavant d'"El suplement", cada dissabte i cada diumenge a partir de les 9.00. Martín ha explicat que el programa "tindrà poc guió i molta naturalitat" i "estarà connectat a l'actualitat però sempre amb ganes de passar-s'ho bé". L'espai comptarà amb l'escriptora Bel Olid, que parlarà de sexualitats. El programa també tindrà els periodistes Antonio Baños i Esteve Plantada i l'actriu i escriptora Estel Soler com a col·laboradors. 

El director de Catalunya Ràdio, Saul Gordillo, ha convidat els oients a descarregar-se l'aplicació de Catalunya Ràdio per gaudir de tota l'oferta variada i de qualitat que ofereix la ràdio pública del país i ha subratllat la gran aposta que s'ha fet pels podcasts temàtics.

La festa ha comptat amb les actuacions musicals de Lildami, Emotional G i Sr. Chen, els autors de la cançó de l'estiu de Catalunya Ràdio i TV3, Red Pèrill, que firma la cançó de l'estiu d'iCat

 

 

També hi ha actuat el grup Sense Sal

El cantant Joan Rovira

La banda la Torre d'Oristà, Nyandú

I la cantant, Paula Valls

Aquí pots consultar la programació d'aquest estiu rodó a Catalunya Ràdio.

ARXIVAT A:
Top CatRàdio Catalunya Ràdio

NOTÍCIES RELACIONADES