Roger Escapa

Roger Escapa presentarà "El suplement" de Catalunya Ràdio

El jove periodista de Sabadell assumeix la direcció del programa, que tornarà el 8 de setembre: "No m'ho he pensat ni un moment"

Actualitzat

"El repte és grandíssim"

Roger Escapa [Sabadell, 1988] continua creixent com a periodista a Catalunya Ràdio. És la veu d'"El matí de Catalunya Ràdio" aquest estiu i serà la d'"El suplement", el magazín d'actualitat i entreteniment que marca el ritme del cap de setmana, a partir del 8 de setembre. En Roger ja ho diu: "M'hi vull quedar temps, no és una cosa d'una temporada."

De fet, la feina no li ve de nou. Arriba a Catalunya Ràdio el 2014 per integrar-se al programa fent una de les seves seccions. Creix ràpid i els dos últims estius, el del 2016 i 2017, condueix "El suplement". Aquesta temporada ha estat la segona veu de Mònica Terribas a "El matí de Catalunya Ràdio".

La sinergia entre "El matí" i "El suplement"

La pròxima temporada la col·laboració entre els dos programes referents de Catalunya Ràdio serà ben present a l'antena.

"Hem d'anar agermanats, ens hem de fer costat. A partir del setembre veurem canvis. He estat al costat de la Mònica en l'any informatiu més important. Ella m'ha donat visibilitat."

Quin estil donarà el Roger Escapa a "El suplement"?

L'equip ja es posarà a treballar a mitjans d'agost, i malgrat que en Roger tindrà poc temps per fer feina, no l'amoïna. El programa inclourà informacions fresques i treballades, aprofitant els 5 dies de la setmana en què podran treballar.

"Ningú es preguntarà com sonarà 'El suplement', perquè ja m'està sentint aquest estiu. Conec molt bé les dinàmiques del programa i el projecte, l'evolucionarem, i tinc molt clar com vull que soni." 

En Roger Escapa, format en el seus inicis a Matadepera Ràdio, Ràdio Sabadell i Betevé, agafa el testimoni dels altres 5 presentadors que ha tingut "El suplement" en els seus 30 anys d'existència: Xavier Solà, Núria Ferré, Tatiana SisquellaSílvia Cóppulo i Ricard Ustrell.

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut