El suplement arrenca una nova etapa marcada per l'essència d'un programa que és sinònim de cap de setmana des de fa més de 30 anys. Una herència que, amb Roger Escapa al capdavant, es manté i alhora es renova.

El nou El suplement aposta per l'entreteniment, l'actualitat i l'anàlisi, les tres potes que vertebren l'estructura del programa des de les 6 del matí. Comença amb una bona selecció musical de la mà de dos experts: Blai Marsé i Miqui Puig. Després d'una hora d'informació amb Neus Bonet i l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, a les 7, Roger Escapa explica tot el que cal saber per estar al dia. L'actualitat política, social, econòmica o del món són alguns dels eixos principals d'aquesta hora, amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitza l'actualitat blaugrana. John Carlin i Toni Cruanyes també se sumen al nou El suplement per aportar el seu punt de vista més personal sobre tot el que ha passat durant la setmana.

L'anàlisi de l'actualitat continua a partir de les 9 amb entrevistes i reportatges, que es complementen amb dues veus periodístiques de primer ordre: Mayka Navarro i Jon Sindreu. La música també pren molta importància en aquesta nova etapa; és per això que s'han incorporat al programa artistes com Núria Graham, David Carabén Roger Mas, a més de dos clàssics del programa, Albert Galceran i Pedro Pardo. El suplement també aposta per la participació, a través de la sexòloga Elena Crespi i l'especialista en somnis Jordi Borràs, que resolen els dubtes que l'audiència els planteja. Per últim, al punt del migdia, els dissabtes Pep Nogué juga als fogons, mentre que els diumenges Anna Pérez Pagès i Desirée de Fez aixequen el teló de la vida cultural.

Tot plegat, un còctel amb gust del millor cap de setmana possible.