"El suplement" encara aquesta nova temporada amb un repte: mantenir l'esperit de cap de setmana i seguir acompanyant els oients allà on siguin. És per això que Roger Escapa i tot l'equip refermen l'aposta per l'actualitat i l'anàlisi, un dels pilars del programa que, des de les 6 del matí, Neus Bonet i els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio s'encarreguen de servir de la millor manera possible.

L'actualitat política, social, econòmica o del món són alguns dels eixos principals d'aquesta hora, amb l'afegit qualitatiu de noms com Jordi Puntí, que analitza l'actualitat blaugrana. Dos puntals més de la franja informativa són John Carlin i Toni Cruanyes, que aporten el seu punt de vista més personal sobre el que ha passat durant la setmana. L'anàlisi de l'actualitat continua a partir de les 9 amb entrevistes i tertúlies amb amplitud de mires.

A les 10, arriba el torn d'un altre dels fonaments d'"El suplement": l'entreteniment. Aquesta temporada hi ha noves incorporacions que ajudaran a fer-ho possible, com Gemma Herrero i Toni Padilla, que els dissabtes tenen el repte de no parlar de futbol. També tenen reptes Jon Sindreu i Toni Rodon, que els diumenges explicaran què passa al món i, sobretot, per què passa. A aquestes novetats, s'hi han de sumar veus periodístiques de primer ordre com les de Mayka Navarro o Laura Rosel, que reivindica el paper de les dones al llarg de la Història. La música també continuarà jugant un paper rellevant i per això David Carabén, Roger Mas i Miqui Puig tenen carta blanca per agafar les regnes del programa, a més dels dos grans clàssics Albert Galceran i Pedro Pardo. Per últim, al punt del migdia, dissabte Pep Nogué juga als fogons, i diumenge arriba "El dominical", que aquesta temporada s'amplia amb més sàtira, menys rigor i, sobretot, amb més cultura.

El dissabte, "El suplement" comença amb el "Pista de fusta" de Miqui Puig i el tanca amb l'espai "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana. D'altra banda, diumenge obre el dia amb Elisabet Pedrosa i "L'ofici d'educar" i posa el punt final amb Paula Molés i "Un restaurant caníbal a Berlín".

Anar al contingut