"El suplement", amb Roger Escapa

Aquesta temporada, "El suplement" manté l'esperit de cap de setmana per seguir acompanyant els oients, vagin on vagin.
Roger Escapa i tot l'equip del programa es posen en marxa cada dissabte i cada diumenge amb una aposta clara per l'actualitat.

Neus Bonet i l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio s'encarreguen, a partir de les 6 del matí, de posar l'antena al dia amb tota l'actualitat de la jornada. Tota una dosi d'informació que serveix per nodrir un informatiu renovat a partir de les 8. La informació política, social, econòmica o de tot el món, són alguns dels eixos principals d'aquesta hora, que es complementa amb les firmes de qualitat de John Carlin, Toni Cruanyes i Jordi Puntí.

A partir de les 9, l'anàlisi de l'actualitat continua amb entrevistes i unes tertúlies amb amplitud de mires.

A les 10, arriba el torn d'un altre dels puntals d'"El suplement": l'entreteniment, aquest any amb l'ajuda de l'actor David Verdaguer, que es converteix en la veu en off del programa.

La periodista Txell Bonet s'incorpora a l'equip de col·laboradors dels diumenges per descobrir personatges anònims amb grans històries darrere. Qui també juga amb l'anonimat és Joel Díaz, que els dissabtes segueix responent a les preguntes del consultori comunista i ha d'encertar qui és el personatge misteriós que haurà d'entrevistar.

També dissabte, els corresponsals de Catalunya Ràdio obren una finestra al món per descobrir què passa en altres indrets del planeta. Tot això, acompanyat de les seccions que ja són autèntics clàssics del programa, amb Mayka Navarro, Jon Sindreu i Toni Rodon, Gemma Herrero i Toni Padilla, Pep Nogué o Roger Mas i David Carabén.

Per tancar el cap de setmana, Gerard Jubany i Joan Botta posen sobre la taula "El dominical", un espai que passa tots els personatges de l'actualitat pel sedàs de l'humor. El dissabte, "El suplement" obrirà amb l'espai  "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, i el diumenge, amb Elisabet Pedrosa i "L'ofici d'educar".

Informació, entreteniment i molt més per a un Suplement que et seguirà acompanyant amb tot l'esperit de cap de setmana.

Anar al contingut