Aquesta temporada, "El suplement" manté l'esperit de cap de setmana per seguir acompanyant els oients, vagin on vagin. Roger Escapa i tot l'equip del programa es posen en marxa cada dissabte i cada diumenge amb una aposta clara per continuar marcant l'agenda del cap de setmana, ja sigui a través de l'actualitat més immediata, o dels reportatges segell Suplement que aquestes últimes tres temporades han fet marca.

 

Amb l'ajuda de Neus Bonet i tot l'equip dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio, "El suplement" arrenca una marató de ràdio a partir de les 6 del matí amb una primera part informativa que arriba al punt àlgid a les 8 h en què la informació política, social, econòmica o de tot el món, són alguns dels eixos principals acompanyats de les firmes de qualitat de John Carlin, Toni Cruanyes i Jordi Puntí. A partir de les 9, l'anàlisi de l'actualitat continua amb entrevistes i unes tertúlies amb amplitud de mires.

A les 10, arriba el torn d'un altre dels puntals d'"El suplement": l'entreteniment. Mayka Navarro, Jon Sindreu, Toni Rodon, Gemma Herrero, Roger Mas, David Carabén o Marta Ferrer són alguns dels col·laboradors que ja formen part de l'imaginari col·lectiu d'"El suplement." Sense oblidar "El comunista". Una de les seccions més celebrades, imprescindibles i descarregades del programa on Joel Díaz resol les consultes dels oients sota l'atenta mirada d'un convidat misteriós.

Una de les novetats de la temporada és la incorporació de la llibretera i crítica literària Marina Porras, que els diumenges estrenarà un espai de marcat segell cultural titulat "L'excusa". L'astrofísic Joan Anton Català, a la ciència, i el Xavier Moret, als viatges, continuaran oferint divulgació a través de la seva mirada.

Tot això sense passar per alt "El dominical", un espai que guanyarà pes passant tots els personatges de l'actualitat pel sedàs de l'humor. El dissabte, "El suplement" obrirà amb l'espai  "Mans", amb Quim Rutllant, i el diumenge, amb Elisabet Pedrosa i "L'ofici d'educar".

Informació, entreteniment i molt més per a un Suplement que et seguirà acompanyant amb tot l'esperit de cap de setmana.

Anar al contingut