Laura Rosel i Roger Escapa, de concert en concert de Mishima
Són col·legues, però també amics! Com teletreballen? Es defensen a la cuina? Farien ràdio en castellà? Les respostes, al "Fora de context"
Laura Rosel i Roger Escapa, de concert en concert de Mishima
#ForaDeContext

Laura Rosel i Roger Escapa, de concert en concert de Mishima

Són col·legues, però també amics! Com teletreballen? Es defensen a la cuina? Farien ràdio en castellà? Les respostes, al "Fora de context"

A banda de divertir-nos i conèixer una cara més propera dels presentadors de la casa, a la conversa d'aquesta setmana a l'Instagram Live de Catalunya Ràdio també hem après! La Laura Rosel, del "Catalunya nit", i el Roger Escapa, d'"El suplement", sabadellencs i companys de professió, han donat bons detalls sobre com fer ràdio de qualitat allunyats dels estudis, encara que han coincidit en la importància de poder interactuar de prop amb els tècnics de so i en com troben a faltar el seu equip.

Després de descobrir què és un 'XDSI' o 'les ordres de la ràdio', els usuaris inquiets han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes en directe, que ens han portat a punts curiosos! Si es veiessin a l'escenari, es veurien fent ràdio en castellà?

Roger Escapa: Ho faria, però reconec que em sento insegur amb el castellà i m'he proposat apuntar-me a fer classes de dicció per millorar l'accent"

La Laura, en canvi, s'hi sent prou còmode, però té clar que sovint se li escapen "catalanades"...

Laura Rosel: "De vegades em sento en fals perquè em surten expressions catalanes, però tenim molta sort de tenir a l'abast dues llengües"

El que no sabíem és que casualment, abans de conèixe's prou i quan eren competència en la mateixa franja horària de cap de setmana, van coincidir en un concert de Mishima a Matadepera! I no va ser l'únic concert de la banda barcelonina que van compartir, perquè anys després s'hi van trobar a l'Embassa't de Sabadell, és clar. Diuen que ho van donar tot, però també han sortit algunes enveges...

Escapa: "Quan vas entrevistar l'Otegi, vaig pensar: 'quina cabrona, se m'ha avançat i me l'ha tret en ple estiu!"

Rosel la recorda com una gran entrevista, "un èxit que vam haver de lluitar molt".

 


Però no només s'hi ha parlat de ràdio, també de cuina, bicicletes i cultura! Els dos s'han declarat fans de les sèries "Killing Eve" i "Fleabag" i, com era d'esperar, l'Escapa ha reconegut haver vist "Valeria" fins a tres vegades! La insistència, però, té truc: l'actriu protagonista, Diana Gómez, és la seva parella i comparteixen confinament. El que no coneixíem és la passió de la Rosel per "Merlí"!

 

Rosel: "Contra tot pronòstic, em va agradar molt "Merlí" i em vaig enamorar de Carlos Cuevas"

Si vols descobrir més facetes de tots dos i passar una bona estona, et recomanem que miris la conversa sencera!

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut