El suplement

La radionovel·la "Amb mal peu" torna amb la 2a temporada, amb la incorporació de Montserrat Carulla i Oriol Grau!

Compte enrere pel primer capítol de la nova entrega d'"Amb mal peu", farcida de tensió i cares conegudes

Aquest dissabte a "El suplement" estrenem la segona temporada de la radionovel·la 'Amb mal peu', una lluita aferrissada pel poder amb la presidència del Barça en joc. Escrita per Roc Casagran i dirigida per Pau Ferran, la premiere anirà acompanyada d'una roda de premsa amb públic i amb els principals autors i protagonistes de la sèrie. No hi faltarà l'actriu Ester Cort, que dona vida a la Rat, ni els nous fitxatges de la temporada, Montserrat Carulla i Oriol Grau, que interpretaran el paper de pares de la família Puig.

La roda de premsa, que se celebrarà dissabte 1 d'abril a les 12.00h a "El suplement", anirà seguida de l'emissió del primer capítol.

En aquesta nova entrega, la Rat continua la seva carrera cap a la presidència del Barça, amb un enfrontament cada cop més intens amb l'Ignasi. Guanyen pes els pares de la família Puig, el Jordi i la Victòria, i hi haurà novetats sobre l'assassinat del Joan, el germà de la Rat.

Com en la primera temporada, les aparicions estel·lars també jugaran un paper important. Pep Anton Muñoz es tornarà a posar en la pell del Peris d'"El cor de la ciutat", i se sumarà als 'cameos' d'altres cares conegudes com Joel JoanHelena Garcia MeleroXavier Domènech, Andrea Levy, Marina Rosell, Jordi Jané, Jordi CostaSonia Gelmà, i els germans Nadal

 

ÀUDIOS RELACIONATS