Roger Escapa dirigeix i presenta "El suplement"
DISSABTE I DIUMENGE

"El suplement" surt al carrer per la Mercè

Demà dissabte, 24 de setembre, a partir de les 11.00, el programa que dirigeix i presenta Roger Escapa serà a la ronda Sant Antoni de Barcelona per traslladar en directe l'ambient de les parades, tallers, tasts i showcookings que formen part de Terra i Gust, la festa de la sostenibilitat, un projecte gastronòmic on es vincula la restauració i els petits productors.

Diumenge, "El suplement" comptarà amb entrevistes a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i a l'actor Eduard Farelo.

Demà dissabte, coincidint amb la celebració de la Mercè, "El suplement" serà en directe a partir de les 11.00 a la ronda Sant Antoni de Barcelona. Ho farà amb alguns dels seus col·laboradors habituals: el youtuber Carles Tamayo, el xef Pep Nogué i l'Oye Sherman, que és la convidada a "El comunista". Roger Escapa i el seu equip explicaran tots els detalls de Terra i Gust, la festa d'alimentació sostenible que té lloc en aquest emblemàtic espai de la capital catalana. A més, l'actriu i presentadora Tània Sàrrias conversarà sobre salut mental. A principis d'estiu publicava a les xarxes que tenia ansietat. Explicarà com ha après a conviure-hi perquè no ocupi tots els espais de la seva vida. 

Diumenge, Roger Escapa entrevistarà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio. I, tot seguit, qui serà a "El suplement" serà l'actor Eduard Farelo, per parlar sobre el seu ofici, la família i una miqueta de la política. Farelo és una de les cares que ha acompanyat l'audiència catalana tota la vida, des dels seus inicis a "Nissaga de poder" fins als migdies d'ara, al "Com si fos ahir" de TV3. 

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut