Dissabte i diumenge, 12 i 13 de gener

"El suplement" entrevista els advocats Andreu Van den Eynde i Jaume Alonso-Cuevillas i el secretari d'organització del PSC, Salvador Illa

Demà, dissabte 12 de gener, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, i Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Carles Puigdemont; Mercè Muñoz presentarà la seva filla a "Amor de mare", i la cantant Pavvla presentarà el seu nou disc.
Diumenge, 13 de gener, entrevista a Salvador Illa, secretari d'organització del PSC i taula de periodistes per parlar de periodisme lent.
Roger Escapa.

Roger Escapa.

Dissabte, 12 de gener, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, entrevista a Andreu Van den Eynde, advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva i coordinador de les defenses d'ERC, i Jaume Alonso-Cuevillas, jurista, economista i advocat de Carles Puigdemont. A continuació, la tertúlia amb Andrea Mármol, David Miró i Estefania Molina.

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà de l'arxivament de causa contra els Mossos d'Esquadra per cremar documents després de l'1-O. Tot seguit, conversa amb dos joves que s'estan preparant per opositar a la judicatura i amb Sonia Nuez, jutge titular del Jutjat d'Instrucció Número 2 d'Amposta.

A les 11.00, a "Amor de mare", Mercè Muñoz presentarà la seva filla, una cara molt coneguda del món de la interpretació i fidel a l'alimentació macrobiòtica. A continuació, a "Les diversions de Núria Graham", Pavvla presentarà el seu nou disc "Secretly hoping you catch me looking", i juntes faran la versió del tema "The world stopped the day you were born".

En la recta final del programa, el plàtan i la cuina d'aprofitament serà la protagonista de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb la xef Ada Parellada. Finalment, "El homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran de les bandes sonores de les pel·lícules memorables.

Diumenge, Salvador Illa, secretari d'organització del PSC i periodisme lent

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; anàlisi de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí, i l'home de tele, Toni Cruanyes. A partir de les 9.00, entrevista telefònica al secretari d'organització del PSC, Salvador Illa. A continuació, la tertúlia amb Marc Molins, Odei Etxearte i Oriol March.

A les 10.00, Jon Sindreu analitzarà els vint anys de l'estrena de l'euro als mercats financers. I "El tema del dia" parlarà del periodisme lent amb Cristina Vila, de la revista El Món d'Ahir; Isaac Vilalta, de la revista Volata; Toni Padilla, de Panenka; Carles A. Foguer, de Jot Down, i Magda Gregori, de La Mira.

A les 11.00 s'obrirà "La consulta de la vida", amb la sexòloga Elena Crespi, que treurà etiquetes i desmuntarà mites sobre les diverses orientacions sexuals. A les 11.30, Roger Mas i David Carabén agafen el timó per recordar cançons dedicades a l'ego. I a la recta final, a partir de les 12.00, s'aixecarà el teló de "Les dones de culte" amb Desirée de Fez i Anna Pérez Pagès.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement