"El suplement" entrevista Boris Izaguirre
Aquest cap de setmana, Roger Escapa entrevista Boris Yzaguirre sobre l'alliberament sexual, la pandèmia i la situació a Veneçuela. També parlarà amb Tomàs Molina sobre el seu nou llibre
"El suplement" entrevista Boris Izaguirre
Dissabte i diumenge

"El suplement" entrevista Boris Izaguirre

Aquest cap de setmana, Roger Escapa entrevista Boris Yzaguirre sobre l'alliberament sexual, la pandèmia i la situació a Veneçuela. També parlarà amb Tomàs Molina sobre el seu nou llibre

Roger Escapa
Roger Escapa

Dissabte 17 d'octubre, a partir de les 6.00 del matí, "El suplement", amb l'equip dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, es posarà al dia i, tot seguit, al "Mans", amb Quim Rutllant i Ester Plana, arriba el moment de la cultura popular. A les 7.30 viatgem a Turquia amb el periodista Xavier Moret.

A les 8.00, l'informatiu d'El Suplement amb Roger Escapa i Joan Botta i repassarem les notícies internacionals de la setmana amb l'escriptor John Carlin

A partir de les 9.00, El Suplement repassarà l'actualitat política i sanitària amb els seus protagonistes.

A les 10.00 és "L'Hora Negra" amb la Mayka Navarro que parlarà sobre com es resoldrà el cas del major Josep Lluís Trapero quan falten pocs dies perquè se'n publiqui la sentència.

I a continuació Roger Escapa conversarà amb el periodista i escriptor Boris Izaguirre sobre un passat diferent al que podem imaginar a Veneçuela, l'alliberament sexual i la pandèmia.

A les 11.00, un nou capítol de "El comunista" de Joel Díaz amb la participació d'un convidat misteriós. A més, amb els corresponsals Txell Feixas i David Melgarejo s'obrirà "La finestra al món"  per conèixer l'actualitat de Beirut i París. 

A les 12.00, arriba el "Prohibit parlar de futbol", amb Gemma Herrero i Toni Padilla, que confessaran plaers culpables i opinaran sobres les puntuacions. I abans de marxar, un repàs a la Fira Mediterrània de Manresa per viure la programació amb els periodistes especialitzats del "Mans"; amb el director, Jordi Fosas, i amb alguns dels artistes del certamen com Maria del Mar Bonet i Coloma Bertran

 

Diumenge, Tomàs Molina presenta el seu llibre

Diumenge 18 d'octubre, a partir de les 6.00 del matí, amb l'equip dels serveis informatius de Catalunya Ràdio, un repàs al dia i, tot seguit, Tomàs Molina passa per "L'ofici d'educar", on descobrirem la feina dels meteoròlegs i ens presentarà el seu llibre "Meteocuriositats" amb Elisabet Pedrosa. A les 7.30, l'astrònom Joan Anton Català explicarà els guanyadors del Nobel i la seva recerca dels forats negres.

A les 8.00, edició informativa amb Roger Escapa i Joan Botta. A més, amb Toni Cruanyes, un record a Charles Chaplin. Fa 80 anys que es va estrenar la pel·lícula"'El gran dictador".

A partir de les 9.00, "El Suplement "repassa l'actualitat política i sanitària amb els seus protagonistes.

A les 10.00 amb el columnista del "Wall Street Journal", Jon Sindreu i el politòleg Toni Rodon a "La setmana tràgica" analitzen la figura i el model de negoci dels influencers. I a continuació, Roger Escapa conversa amb l'escriptor i poeta Fernando Aramburu després de l'èxit de la sèrie "Patria". 

A les 11.00, un nou capítol de "Fora del ramat" amb la periodista Txell Bonet per descobrir personatges anònims amb grans històries darrere. Tot seguit, Roger Mas i David Carabén posaran l'apunt musical amb cançons que parlen de velocitat. 

A les 12.00, arriba "El Dominical", amb Joan Botta i Gerard Jubany, un espai que passa tots els personatges de l'actualitat pel sedàs de l'humor. I per acabar l'hora, a 'Arguments universals' Paula Carreras i Marta Ferrer ens mostraran com ha tractat el món de 'a política, temes com la música, el teatre i el cinema.

catradio/suplement

facebook/elsuplement

twitter/elsuplement

instagram/elsuplement

spotify/elsuplement

 

Anar al contingut