"El suplement" entrevista Artur Mas, expresident de la Generalitat

Dissabte, 8 de desembre, "El suplement", amb Roger Escapa, entrevistarà l'expresident de la Generalitat Artur Mar; Camila presentarà el seu fill a "Amor de mare", i la cantant Sandra Bautista, guanyadora del concurs Sona9 2018, actuarà en directe a l'estudi.
Diumenge, 9 de desembre, entrevistes a Ramon Gener, Gemma Nierga i Xavier Abad, presentadors i director de La Marató de TV3, respectivament, i als actors Joel Joan i Hèctor Claramunt, intèrprets de la comèdia "Escape room".
Roger Escapa.

Roger Escapa.

Dissabte, 8 de desembre, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina, i les pistes del concurs "Paisatge sonor". A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i anàlisi de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí.

A partir de les 9.00, entrevista a Artur Mar, expresident de la Generalitat de Catalunya. A continuació, la tertúlia amb Jordi Borràs, Andrea Mármol i Alejandro Torrús.

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà a l'estudi del cas de Cristina Bergua, desapareguda l'any 1997 a Cornellà del Llobregat. Tot seguit, el mentalista Luis Pardo explicarà els secrets de la hipnosi. A les 11.00, a "Amor de mare", Camila presentarà el seu fill, que va ser anxaneta de la colla castellera Minyons de Terrassa. A continuació, a "Les diversions de Núria Graham", la cantant presentarà el nou disc de Clara Peya i juntes interpretaran el tema "Cara a cara".

En la recta final del programa, la ceba serà la protagonista de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb Sergi de Meià, cuiner i president de la Fundació Institut Català de la Cuina, i Quim Matas, carnisser guanyador de les dues últimes edicions del Premi Girona Excel·lent.

Finalment, els "Homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, parlaran de concursos musicals, i Sandra Bautista, guanyadora del concurs Sona9 2018, actuarà en directe a l'estudi.

 

Diumenge, com serà el programa La Marató 2018

Diumenge, a partir de les 6.00, Miqui Puig confegirà la llista musical del cap de setmana a "Pista de fusta". I Joan Anton Català donarà resposta a les grans qüestions de l'univers. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta; repàs de la història de les vagues de fam amb Toni Cruanyes, i anàlisi de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin, i de l'actualitat blaugrana, amb Jordi Puntí. A partir de les 9.00, la tertúlia amb Joan Serra, Núria Orriols i Carles Monguilod.

A les 10.00, Jon Sindreu analitzarà com accepten els mercats l'extrema dreta. I, a continuació, a "El tema del dia", com serà el programa "La Marató 2018", amb els presentadors Ramon Gener i Gemma Nierga i el director del programa Xavier Abad. Abans de tancar l'hora, connexió Pere Escobar i Sebas Guim des de Madrid per saber com es viu l'ambient previ a la final de la Copa Libertadores d'Amèrica, que disputen els equips argentins Boca Juniors i el River Plate.

A les 11.00 s'obrirà "La consulta de la vida", amb Jordi Borràs, que parlarà dels somnis lúcids. A les 11.30, Roger Mas i David Carabén agafen el timó per recordar cançons plagiades. I a la recta final, a partir de les 12.00, s'aixecarà el teló de "Les dones de culte" amb Desirée de Fez i Paula Carreras, i els convidats especials, els actors Joel Joan i Hèctor Claramunt, intèrprets de la comèdia "Escape room", al Teatre Goya de Barcelona.  

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement