L'estiu és esperit de cap de setmana, l'estiu és esperit de "El suplement". I aquest any, el Roger Escapa s'ha proposat mantenir el lideratge de 9h a 13h, com a programa més escoltat a les platges nudistes catalanes!

Els protagonistes del dia, curiosos o d'actualitat, tindran veu al magazín dels caps de setmana de Catalunya Ràdio. L'escriptor i periodista britànic John Carlin recordarà efemèrides esportives que han canviat la història en el terreny polític, social i cultural.

La Gemma Ruiz analitzarà el paper de les dones en el món de la literatura, mentre que l'Antonio Baños abandonarà el "procés" per dedicar-se al món de la publicitat i la "televenda".

Farem un seguiment de la gira estival de Mishima, amb David Carabén com a narrador. L'Arnau Tordera, líder d'Obeses, continuarà presentant les pitjors cançons de la història de la música. Farem poesia amb l'Estel Solé. Jugarem amb els oients a endevinar qui són les mares dels famosos.

I un plat fort, estrenem nou espai: "El copilot." Roger Escapa es converteix en taxista i amb l'ajuda d'un personatge conegut fa un recorregut mentre al reproductor del cotxe sona una banda sonora ben especial. Al final del trajecte, la periodista Anna Pérez Pagès l'ajudarà a arribar a bon port.

Anar al contingut