Roger Escapa
Roger Escapa
DISSABTE

"El suplement" celebrarà dissabte el centenari de Rabasa Derbi des de Martorelles

Aquest dissabte 2 de juliol, de 10.30 a 13.00, "El suplement" de Catalunya Ràdio farà un programa especial des de la masia Carrencà de Martorelles amb motiu de la celebració del centenari de l'empresa Rabasa Derbi. Roger Escapa entrevistarà diverses personalitats del món del motor i de la mítica firma de ciclomotors. El públic present també podrà gaudir d'actuacions musicals en directe i optarà al sorteig d'una bicicleta commemorativa.

A les 10.00, Roger Escapa sortirà de Catalunya Ràdio tot fent connexions en directe amb els periodistes especialitzats en motor Damià Aguilar i Josep Lluís Merlos. Ja a les 10.30, i fins a les 13.00, "El suplement" tindrà lloc íntegrament a la masia Carrencà de Martorelles. on comptarà amb la participació dels pilots Marc Márquez, Àlex Crivillé i Pol Espargaró, a més de familiars d'Andreu Rabasa, qui dirigia el negoci de motos; nets de Simeó Rabasa Singla, el fundador de Rabasa Derbi, i l'alcalde de Martorelles, Marc Candela

Durant el programa, Pep Nogué descobrirà la DO Alella i Francesc Canosa presentarà el podcast de La Mira sobre el centenari de Rabasa Derbi. Sandra Bautista, cantant de Martorelles, i Magalí Sare faran dues actuacions musicals en directe. I, entre tots els assistents, Rabasa Cycle sortejarà una bicicleta única i exclusiva dissenyada pels 100 anys. 

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet dissabtes i diumenges a Catalunya Ràdio, de sis del matí a una del migdia. 

 

Anar al contingut