"El suplement" analitza a fons els últims casos d'abusos sexuals a menors

Dissabte, 9 de febrer, "El suplement", amb Roger Escapa, analitzarà per què surten a la llum ara els casos d'abusos sexuals a menors; entrevistarà Santi Balmes, líder de Love of Lesbian, i Núria Feliu repassarà la seva trajectòria amb una de les seves fans, Núria Graham. 
Roger Escapa.

Roger Escapa.

Dissabte, 26 de gener, a partir de les 6.00, Blai Marsé parlarà a "5songs" amb músics que expliquen la seva vida a través de cançons que els han marcat. Després, una volta al món amb Xavier Moret i Alfons Gorina. A partir de les 7.00, posada al dia amb Roger Escapa, Neus Bonet i Joan Botta, i repàs de les notícies internacionals de la setmana, amb John Carlin.

A partir de les 9.00, taula per parlar dels últims casos d'abusos sexuals a menors i per què surten a la llum justament ara, amb els periodistes Laia Vicens i Jesús G. Albalat, i els testimonis de Manuel Barbero, Miguel Ángel Hurtado, Joan Maria Ramon, Narcís Saurina i Mireia Corachán

A les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro parlarà dels deu anys de l'assassinat de Marta del Castillo. A dos quarts d'onze, entrevista a Santi Balmes, líder de la banda Love of Lesbian, quan fa just 20 anys de la publicació de l'àlbum "1999" que els va portar a la fama. A les 11.00, a "Amor de mare", Wilma presentarà la seva filla, esportista mundial amb una col·lecció de 21 medalles. Tot seguit, "Les diversions de Núria Graham" tindrà una convidada d'honor, la cantant Núria Feliu, que repassarà la seva trajectòria amb una de les seves fans, Núria Graham.

En la recta final del programa, a partir de les 12.00, les espècies seran les protagonistes de "L'arca de Nogué", amb el gastrònom i cuiner Pep Nogué, que en parlarà amb el xef Ivan Surrinder, del restaurant Tandoor de Barcelona. Finalment, "Els homes clàssics", Albert Galceran i Pedro Pardo, que faran un homenatge al compositor John Williams per celebrar el seu 87è aniversari.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement