L'edició del Sónar 2019 se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juliol (Sónar)
L'edició del Sónar 2019 se celebrarà els dies 18, 19 i 20 de juliol (Sónar)
#Sónar2018

El Sónar dona el rècord d'audiència digital a iCat

iCat, emissora oficial del festival, ha duplicat els usuaris respecte a la setmana anterior

Actualitzat

Aquest any, iCat ha transmès més de 40 espectacles del Sónar, amb concerts destacats com el de Gorillaz. Durant el festival, el consum d'àudio en directe de l'emissora ha batut el rècord d'audiència digital del 2018. Més de la meitat dels usuaris han accedit al contingut de l'emissora a través de dispositius mòbils.

Un any més, el canal de música i cultura de Catalunya Ràdio ha ofert els millors concerts i sessions del festival Sónar, en alguns casos en exclusiva. Des del dijous 14 de juny a la tarda fins a la matinada del diumenge 17, els oients d'iCat han pogut seguir els concerts d'Undo, Bonobo, Diplo o la catalana Museless

Durant el Sónar, iCat ha transmès des de la Fira de Barcelona actuacions, sessions de DJ i especials dels programes "Independents", amb Josep Martín; "Pista de fusta", amb Miqui Puig, i "iCatKids", amb Pau Guillamet "Guillamino". També ha ofert un especial de l'espai "Beats per minut", amb Òscar Broc, dedicat al festival.

Durant aquesta setmana, Catalunya Ràdio també ha explorat el futur de la tecnologia creativa amb tres programes especials que es van emetre des del congrés Sónar+D: "Popap", amb Mariola Dinarès; "Generació digital", amb Albert Murillo, i "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina.

iCat és la ràdio dels principals festivals de música del país, com ara el Primavera Sound, el Cruïlla i el Vida, que es fa a Vilanova i la Geltrú a partir del 28 de juny.

ARXIVAT A:
Sónar
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut