DIMARTS, A LES 8.30

El sociòleg Sami Naïr reivindica el pensament feminista de Simone de Beauvoir a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Dimarts, 3 de desembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Sami Naïr, politòleg, filòsof i sociòleg que presenta el llibre "Acompañando a Simone de Beauvoir. Mujeres, hombres, igualdad" (Galaxia Gutenberg, 2019), on recull el pensament feminista d'aquesta intel·lectual francesa.

 

La tertúlia política

A les 9.05, la tertúlia, amb José Antich, director d'El Nacional; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital; Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; Arturo Puente, periodista d'Eldiario.es, i Irene Pardo, presidenta de Noves Generacions del PP Catalunya.

 

La sexualitat no té edat: cinc visions diverses

A les 10.05, "En primera persona del plural" tracta del tema "La sexualitat no té edat" amb Roser Padrós, de 67 anys, separada; Montse Cañas, metgessa i sexòloga; Enric Oller, de 83 anys, casat; Asunción Forcada, de 74 anys, divorciada, i Armand de Fluvià, 85 anys, genealogista i heraldista.

 

L'app JimCrick ajuda els pares a identificar si els fills pateixen assetjament

A les 11.05, "Amb xarxa o sense", amb Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès. La secció inclou l'entrevista a Óscar Trabazos, president de Not Alone Digitally, desenvolupador de l'app JimCrick, que ajuda els pares a identificar si els seus fills són víctimes d'assetjament, i Dani Andreu, president de Gueopic, una associació sense ànim de lucre que ha desenvolupat una tauleta que permet que un nen amb autisme sever es pugui comunicar amb el seu entorn. I a les 11.40, "L'hora zeta", amb Roger Carandell, Juliana Canet i Pol Gise, del programa "Adolescents iCat", d'iCat, Catalunya Ràdio i el 33, que parlaran de ciberassetjament. 

 

El músic Joan Masdéu, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el músic Joan Masdéu i l'oient David Prat.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio