David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
DIMARTS

El "sexili", al "Ja m'entens"

Des d'avui, dimarts 12 d'abril, ja està disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio una nova entrega del podcast de temàtica LGTBIQ+ "Ja m'entens". El programa d'aquesta setmana es planteja com és ser LGTBIQ+ en els entorns rurals.

El "Ja m'entens" que s'ha estrenat avui està centrat en el "sexili", el procés que han de fer moltes persones del col·lectiu LGTBIQ+ de marxar del poble per viure la seva orientació sexoafectiva en llibertat. Introdueix aquesta qüestió l'escriptor Luis Maura, que presenta el llibre "Niño santo", i l'analitzen la presidenta d'Acció Trans, Fina Campàs, de Vic; l'activista Sergi Marcos; l'actriu Clara Bellavista, d'Argentona; l'activista trans no binària Kai Soco, de Mieres; i Domènec Marmi, de Solsona, membre de l'entitat La Cugula.  

L'espai acaba parlant de cultura amb gent del col·lectiu LGTBIQ+ amb protagonisme en la realització de musicals, com Marc Vilavella a "La filla del mar", al Teatre Condal; i Toni Sans, membre i actor d'"Adeu Arturo", de La Cubana. 

"Ja m'entens", presentat i editat per David Àvila, aborda cada dimarts la realitat del col·lectiu LGTBIQ+ des d'un prisma social i cultural al web i a l'app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast. 

 

Anar al contingut