Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Capítol 16: Viva o morta?

Actualitzat

Xavier Bassa i Joan Casals són a la presó, acusats de segrest i assassinat. La bola acusatòria contra ells es fa cada cop més gran.

Les incongruències dels sospitosos fonamenten el relat policial. L'exdona i el fill de Joan Casals viuen a Olot i ell havia dit que, al novembre, no havia trepitjat la Garrotxa. Però la Guàrdia Civil va trobar que li havien posat una multa d'aparcament el 14 de novembre. Els investigadors consideren que Casals menteix i que amaga alguna cosa.

Pel que fa a Xavier Bassa, a ell li cau una imputació molt pitjor. La Guàrdia Civil creu que ell va escriure la carta amb la cinta que contenia un suposat missatge de Maria Àngels Feliu. Nosaltres sabem que van mal encaminats i que la carta la va enviar Ullastre des de Madrid.

 

Mentrestant, el delator Francisco Evangelista comença una carrera mediàtica que el porta a les principals cadenes privades del país. Una de les seves aparicions és al programa "Cita con la vida", presentat per Nieves Herrero. Evangelista protagonitza un cara a cara amb Ángeles Mariño, que acabava de sortir de la presó, que portarà cua.

Joan Capdevila, advocat i portaveu de la família Feliu, ho qualifica d'espectacle "fastigós i lamentable".

La família Feliu està molt enfadada amb l'amplificació per part dels mitjans de la versió d'Evangelista.

El 19 de novembre, el dia abans que es complís un any del segrest, Joan Capdevila fa una roda de premsa per defensar que l'única solució al segrest de Maria Àngels Feliu és la negociació amb els segrestadors i el pagament del rescat.

La família es manté al marge de les detencions de Xavier Bassa i Joan Casals com a possibles implicats, i comunica que no es personarà en el sumari obert contra ells.

La pressió sobre els segrestadors és cada cop més gran. La Maria Àngels té por que la matin i es desespera per moments.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut