El programa "T'agrada el blues?", de Quico Pi de la Serra, ja té disc recopilatori

El disc és una selecció de 23 peces enregistrades pel bluesman barceloní al programa de Catalunya Ràdio i es distribuirà amb la revista "Enderrock" a partir de demà, 1 de març.

La presentació del disc es farà a la sala La (3) de l'Apolo de Barcelona el dimecres 14 de març, a les 20.00.

Actualitzat

Des de principis dels anys noranta, el cantautor Quico Pi de la Serra (Barcelona, 1942) presenta el programa setmanal monogràfic "T'agrada el blues?", des d'on regala als oients les grans cançons del món dels blues en tots els estils, èpoques i països, amb especial rellevància a les últimes novetats mundials i al blues produït a Catalunya, que és variat, abundant i de qualitat. En la seva llarga trajectòria, el programa s'ha emès a Catalunya Ràdio, iCat i +CatRàdio.

Des de fa tres temporades, el bluesman barceloní interpreta cada setmana un blues instrumental en directe, que compon especialment per al programa. El disc, editat per Enderrock, conté una selecció de 23 peces enregistrades al programa i es distribueix amb la revista "Enderrock" a partir de demà, dia 1 de març. En relació amb aquesta "tradició", Quico Pi de la Serra assegura que "compondre setmanalment un blues pel programa significa penetrar en un terreny desconegut, sol, que ningú no ha trepitjat abans, buscant l'equilibri en aquesta corda fluixa fins al final".

La presentació del treball discogràfic es farà a la sala La (3) de l'Apolo, de Barcelona, el dimecres 14 de març, a les 20.00, amb un recital acústic en format de trio, en què Quico Pi de la Serra estarà acompanyat d'Amadeu Casas a la guitarra i Joan Pau Cumellas a l'harmònica. Catalunya Ràdio, iCat i Enderrock conviden 150 oients a assistir al concert de presentació. Les invitacions es podran aconseguir a catradio.cat a partir del dilluns 5 de març.

Els oients de Catalunya Ràdio i seguidors del cantautor poden trobar molts dels blues del disc al web del programa -remasteritzats i en vídeo-, amb les explicacions del mateix autor.

"T'agrada el blues?" s'emet a Catalunya Ràdio els divendres a les 5.05 de la matinada, i a +CatRàdio els dimecres, a partir de les 18.00.

 

catradio.cat

 

Anar al contingut