El programa "Generació digital" s'emet en directe des del 4YFN de l'MWC de Barcelona

Avui, 28 de febrer, Albert Murillo farà el programa "Generació digital", de Catalunya Ràdio, en directe des del 4 Years From Now (4YFN), que té lloc en el marc del Mobile World Congress de Barcelona. L'emissió en beta es podrà seguir a catradio.cat a partir de les 18.00.

Actualitzat

L'equip del programa "Generació digital", amb Albert Murillo al capdavant, s'han passejat aquests dies pel Mobile World Congress (MWC) i el 4 Years From Now (4YFN), buscant les iniciatives més curioses, que van des de robots pensats per fer la vida de les persones més fàcil fins a traductors que funcionen a temps real, videojocs fets a Catalunya, telèfons preparats per al "gaming" o plataformes per comprar llibres a llibreries de proximitat o per descarregar legalment música gratuïta.

El 4YFN és la plataforma inicial de negoci del Mobile World Capital Barcelona, coneguda com "l'MWC dels joves" i amb una dimensió cada vegada més global. En aquest escenari, "Generació digital" entrevistarà Esteban Redolfi, director del 4YFN, per conèixer els detalls i l'abast d'aquesta trobada internacional.

L'emissió en beta es podrà seguir a catradio.cat a partir de les 18.00 i es podrà escoltar també a Catalunya Ràdio, en el seu horari habitual, el dissabte 3 a les 00.05 de la nit.

 

catradio.cat/generació

facebook.com/generaciodigital

twitter.com/gendigital

instagram.com/generaciodigital

 

 

Anar al contingut