DILLUNS, A LES 8.30

El periodista Ernesto Ekaizer presenta "Cataluña año cero" a "El matí de Catalunya Ràdio"

Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Dilluns, 2 de desembre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà el periodista Ernesto Ekaizer, que presenta el llibre "Cataluña año cero" (Espasa).

 

La tertúlia política

A les 9.00, la tertúlia, amb Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

 

La situació dels kurds vista per Amina Hussein i Ricard Garcia Vilanova

A les 10.00, la situació dels kurds, amb Amina Hussein, periodista i activista kurda, i Ricard Garcia Vilanova, fotoperiodista "freelance".

 

La tertúlia esportiva

A les 10.30, la tertúlia esportiva, amb Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ramon Besa, redactor en cap d'El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Fútbol, i Marcos López, periodista d'El Periódico.

 

Entrevista a Jordi Nopca, Premi Proa de Novel·la

A les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra. La secció inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà, i l'entrevista a Jordi Nopca, escriptor, autor de la novel·la "La teva ombra" (Edicions Proa), guanyadora del primer Premi Proa de Novel·la.

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", amb l'estudiant Marc Parayre entrevistant Oriol Mitjà, doctor en Medicina i investigador en l'àmbit de les malalties infeccioses a Papua Nova Guinea, que el dimecres 4 de desembre impartirà la conferència "La lluita contra les malalties tropicals a través de la recerca" a la Universitat de Vic, en el marc de la 13a edició del cicle Tertúlies de Literatura Científica.

 

El guionista Pau Escribano, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats el guionista Pau Escribano i l'oient Maria Dalmau.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio