Xantal Llavina
Xantal Llavina
DISSABTE I DIUMENGE

El nou llibre de Santiago Niño-Becerra i els lideratges de Putin, Biden i Zelenski, al "Revolució 4.0"

Al "Revolució 4.0" de dissabte, 9 d'abril, a les 22.00, Xantal Llavina entrevistarà l'economista Santiago Niño-Becerra, que presentarà el seu darrer llibre, "Futur, quin futur?", en què analitza el nou model econòmic que s'està implementant arreu del planeta.

Diumenge, a partir de les 09.00 per la web i l'app de Catalunya Ràdio, el programa comptarà amb una master class del conferenciant i escriptor Àlex Rovira, que analitzarà l'estil de lideratge d'alguns dels dirigents mundials més destacats.

Actualitzat

Al "Revolució 4.0" de dissabte, Niño-Becerra justificarà per què creu que la tecnologia ho dominarà tot, per què cada vegada hi haurà menys classe mitjana, més atur i més classes desafavorides, i per què l'economia estarà controlada per oligopolis de grans corporacions, que instauraran el que l'economista denomina com gairebé un nou règim feudal.  

D'altra banda, Ricard Castellet i Jordi Pi parlaran de la guerra oberta de les plataformes audiovisuals per la publicitat i del nou centre d'Amazon a Barcelona. Carlos Blanco analitzarà les que considera que són les habilitats socials més importants perquè els emprenedors assoleixin l'èxit a l'hora de desenvolupar els seus projectes. I Albert Dalmau donarà a conèixer la Barcelona més innovadora i més tecnològica, amb el nou hub digital que hi haurà a l'antic edifici de Correus de Barcelona.  

Diumenge, en l'actual context bèl·lic, Àlex Rovira a la seva master class analitzarà l'estil de lideratge de dirigents mundials com Putin, Biden o Macron i també del president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski. També s'abordarà un concepte més necessari que mai: la resiliència o capacitat d'enfrontar-se i superar les dificultats.  

Dani Marco parlarà de la Catalonia Smart Challenge, un concurs tecnològic que aquest any proposa que es presentin idees perquè la innovació i la digitalització transformin els museus de Catalunya. Jaume Sanllorente, fundador i director de l'ONG Somriures de Bombai, revelarà com estan ajudant a lluitar contra un dels drames que està provocant la guerra d'Ucraïna: el tràfic de persones per explotar-les. I Núria Mora descobrirà una eina que ha de ser clau per al futur de les escoles: el disseny universal per a l'aprenentatge. És a dir, anem cap a un ensenyament per als alumnes més individualitzat. 

 

Anar al contingut