Will Smith i Jada Pinkett Smith a la catifa vermella
ANÀLISI

Will Smith, si no saps comportar-te no cal que tornis

Actualitzat

La gala dels Oscars ha anat perdent audiència any rere any, tot i els intents de la televisió de dotar la nit de ritme, comicitat, sorpresa i emoció. Aquest any tampoc no se'n van sortir. La gala del mastegot va ser la segona menys vista de la història.

Ja fa temps que, en l'apartat comicitat, els guionistes escriuen acudits cada vegada més humiliants cap als nominats, que han d'aguantar el xàfec estoicament com si fos l'últim obstacle abans de la glòria de l'estatueta.

Se suposa que un acudit desagradable manté l'audiència enganxada a la pantalla per allò del "com es passen" i el "mira què li han dit", però abans-d'ahir a la nit Hollywood va passar de les paraules a les mans.

I encara no me'n sé avenir que la gala continués com aquell que res, que no fessin fora de la sala Will Smith, que el públic rigués les gràcies de l'agressor venjador de l'honor de la seva dona i que l'aplaudís menys d'una hora després de la plantofada quan va pujar a recollir una estatueta que els organitzadors li haurien hagut d'enviar a casa amb una nota que digués "si no saps comportar-te no cal que tornis", acompanyada d'una còpia de la denúncia a la policia.

ARXIVAT A:
Premis Oscar
Anar al contingut